4. kolo
22.09.2013 20:45 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Neapol vyhrála i v Miláně a nadále je stoprocentní

Fotbalisté Neapole jsou po šlágru kola s AC nadále stoprocentní. Azzurri vyhráli na San Siru 2:1. O branky se postarali Britos a Higuaín. Jedinou trefu Milána obstaral Balotelli, který mimo jiné poprvé ve své kariéře neproměnil pokutový kop.

Neapol byla před zápasem přeci jenom mírným favoritem a to jednak vzhledem ke své formě a také díky zdecimovanému kádru soupeře. Podle toho také vypadal začátek zápasu, Neapol byla aktivnější a už ve čtvrté minutě měl velkou šanci Valon Behrami, brankář Abbiati předvedl skvělý zákrok a uchránil svůj tým od pohromy. Ovšem jen na chvíli, neboť za další dvě minuty už Neapol vedla. Po standardní situaci se dostal na zadní tyči k míči Britos a bylo to 1:0 pro hosty.

Milán se okamžitě vzpamatoval a mohl vyrovnat. Ránu Balotelliho Reina vyrazil a Matri už se k dorážce pořádně nedostal. Mario Balotelli byl hodně výraznou postavou utkání, obrana Neapole si s ním těžko věděla rady, ale ke vší smůle Milána byl Balotelli jediný, kdo dokázal obraně Neapole napáchat škody.

V 54.minutě přišel pro domácí další šok. Christian Abbiati nedokázal vyrazit Higuaínov střelu a Milán prohrával už o dvě branky - 0:2. Také na tuto branku mohli Rossoneri okamžitě zareagovat. Balotelliho ve vápně jasně přidržel Albiol a kopala se penalta. Až dosud Mario Balotelli všechny proměnil, jenže každá série jednou končí. Pepe Reina Balotellimu vystihl směr a udržel Neapoli dvoubrankové vedení.

Mario Balotelli se snažil svůj nezdar odčinit a nutno říci, že byl hodně vidět. Jak už ale bylo zmíněno, byl to prakticky jediným hráčem AC, který dokázal něco vymyslet a na vše sám nestačil. Souboje Balotelliho s Reinou nadále pokračovaly ve prospěch španělského brankáře. Až v 88. minutě se Supermario prosadil a branka to byla vskutku krásná. Italský útočník si všiml vyběhnutého Reiny a krásný obstřelem zdramatizoval závěr utkání. V něm se Milán ještě natlačil do vápna, ale vyrovnat už nestihl. Poslední slovo měl Mario Balotelli, který porážku neunesl, vyprovodil sudího nelichotivým komentářem a po druhé žluté kartě uviděl červenou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1:1,, přání 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-2

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:6

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3::1...FORZA GRANDE AC Milan...

Reagovat
smazaný uživatel

3:3

Reagovat
Ebola SVK

Napoli hop hop hop

Reagovat
smazaný uživatel

Noooo co sleduji Matriho,tak už od něj nejak nic neočekavam,myslim že to byl nešťastnej kup.To se Pazzini rychleji chytl.

Jinak Milano hralo velmi dobře i s oslabeným týmem,ale produktivita bídná na to jaky tam mame jmena..

gratulace Napoli a Reina zachytal!!

Reagovat
smazaný uživatel

Po prvých šiestich minútach som myslel, že to bude debakel ako už dávno nie. Našťastie to sa nekonalo a práve naopak, AC mohlo kľudne vyhrať. Nechcem všetko dávať za vinu iba šťastiu, respektíve nešťastiu, ale nepomohlo nám to. Na druhej strane som sklamaný z Baloteliho "septenia". Viackrát bol v pozícii, kde mohol radšej nahrať ako "zbytočne" vystreliť. Naviac.. prvá nepremenená penalta to dorazila. Mal som pocit, že Neapol zapla v prvých 6 minútach obrátky na 300% a potom to z miernymi stúpaniami a klesaniami točila okolo takých 60%. Miláno zabralo naplno a som smutný, že napriek tak oslabenému týmu AC prehralo, lebo určite malo na to vyhrať. Forza Milan! Do konca sezóny je ešte ďaleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč nenechá hrát Robinha od začátku , až se uzdraví Kaká mohl by se chytit . Místo toho staví neviditelného Matriho a Birsa taky prd ukázal

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam ten Balo zase předváděl

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.soccer-blogger.com/2013/09/22/ac-milan-vs-napoli-1-2-highlights-2013-balotelli-missed-penalty-britos-higuain-goals-video/

Stejně si myslím, že to AC pěkně zazdil Balotelli...ne penaltou, ta byla kopnutá dobře, jen si na ní Reina dobře vyčíhal, ale kdyby místo střel do nikam volil nahrávky, tak ty góly by domácí dali...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byl velkej zapas, jedna Neapol oplyva formou, takze sem nepochyboval ze by nevyhrali, ale Balotelli nepromenil penaltu po takovy serii, to uz i ty golmani maj motivaci o to vic, ho vycapat. Toho gola stejne dal, ale i tak to nestacilo, tak si k tomu prihodil cervenou, je to blazen..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele