34. kolo
19.04.2014 15:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

AC Milán - AS Livorno 3:0

AC Milán zvítězil i popáté v řadě a společně s Parmou okupuje šestou příčku. Milánští dnes hladce porazili Livorno, které ve zbytku sezony bude mít co dělat, aby zachránilo nejvyšší soutěž.

Milánský favorit byl po celé utkání lepším týmem a výsledek 3:0 je z konečného pohledu zasloužený. Seedorfovi svěřenci hráli dobře od úvodní minuty a už po čtvrthodině hry mohli jít do vedení, kdyby Ramiho hlavička neorazítkovala břevno. Převaha AC byla konstantní a ve vedoucí branku vyvrcholila až těsně před koncem poločasu. Přesný centr Constanta zužitkoval ve vápně Mario Balotelli a Milán vedl 1:0.

Livorno přijelo do Milána alespoň pro bod, a tak muselo ve druhé půli útočit. Rossoneri však svého soupeře víceméně k ničemu nepouštěli. V 51. minutě navíc zdvojnásobili vedení. Balotelli vyslal do šance Taarabta, který razantní a přesnou střelou zvýšil na 2:0. Milán byl v laufu a jisto jistě si kráčel pro páté vítězství v řadě. Rossoneri měli i další šance, opět ale hráli velmi trpělivě, což přinášelo ovoce i v předchozích zápasech.

Tečku za utkáním udělal v 84. minutě střídající Giampaolo Pazzini. Italský útočník si výborně poradil s další Balotelliho přihrávkou a Livorno po třetím zásahu definitivně kapitulovalo. AC se dorovnalo šestému místu, kdežto Livorno spadlo na předposlední pozici. Vzhledem k tomu, že Sassuolo svůj duel vyhrálo, čeká Amaranto se záchranou velmi složitá práce.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 FORZA GRANDE AC Milan....

Reagovat
hradec

AC Milán 2:1 AS Livorno

Reagovat
smazaný uživatel

AC Miláno 2 - 0 AS Livorno

(Taarabt,Balotelli)

Reagovat
brvno

zatial to vychadza

Reagovat
smazaný uživatel

I love MILAN

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele