24. kolo
10.02.2013 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Udinese Calcio - Turín FC 1:0

Udinese Calcio porazilo jedinou brankou Roberta Pereyry FC Turín 1:0, čímž ho připravilo o sedmizápasovou sérii bez porážky. Udine navíc dalo zapomenout, na minulou neděli, kdy prohrálo po nesmyslné penaltě s AC Milán.

Domácí svěřenci trenéra Francesca Guidolina nastoupili do zápasu hodně aktivně a Turín se musel v úvodu bránit. Di Nataleho placírka skončila na připraveném Gilletovi a tentýž brankáž zlikvidoval i další nebezpečný pokus, tentokrát v podání Pinziho. Aktivita Udine nakonec přinesla kýžené ovoce. V 7. minutě dorazil do branky Di Nataleho střelu Pereyra a Udinese vedlo 1:0. Hosté nemohli najít na obranu Bianconeri recept a ještě v prvním poločase mohli jednou inkasovat. Maicosuel ale orazítkoval jenom tyč!

Pokud byl v dresu Granaty někdo vidět, byl to Cerci. Ten byl ve druhém poločase blízko vyrovnání, ale do cesty se jeho střele postavilo břevno! Udinese si jednobrankový náskok hlídalo, čtvrthodiny před koncem mohlo zvýšit, ale Di Natale rozehrál volný přímý kop prachbídně.

Závěr utkání byl z obou stran poměrně nervózní a hra se kouskovala. Turín se tak do žádného závěrečného náporu nedostal a na stadionu Friuli prohrál nejtěsnějším rozdílem 1:0. Granata navíc přišla o sedmizápasovou neporazitelnost.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Udinese ve forme 3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele