19. kolo
06.01.2013 12:30 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Antonio Di Natale sestřelil Inter Milán!

Kapitán Udinese měl dnes svůj den a odnesl to tým trenéra Stramaccioniho. I když se v první půli rovnal svému soupeři, druhá část již byla plně v režii domácích Zeber. Inter navíc dohrával utkání v početním oslabení.

Interu se zimní období zkrátka nevede. Nevyhrál v souboji s Laziem, tři body si nepřipsal ani proti Janovu. Dnes to chtěl napravit. Jenže ani napotřetí to nevyšlo - o prohře rozhodlo jednak vyloučení a jednak špatně odehraný druhý poločas. Udinese také nemůže hovořit o dobré sezoně. Na rozdíl od Interu se ale v případě Friuliani zdá, že se karta obrací.

Hosté z Milána byli od začátku aktivním celkem, dobře napadali rozehrávku domácího celku a snažili se střílet. Zejména Fredy Guarín pálil v nadějné pozici. Proti bývalým spoluhráčům se dnes postavil brankář Samir Handanovič, kterého zaměstnal Di Natale. Střela zkušeného útočníka z přímého kopu dokonce orazítkovala břevno!

Druhá půle už probíhala v mnohem atraktivnějším podání. Velkou šanci na první branku utkání spálili hostující hráči pět minut po změně stran. Po sérii přihrávek se míč dostal k Jonathanovi, který z hranice pokutového území dokonce nastřelil tyčku! Smůla jakoby se lepila Stramaccioniho výběru na paty.

Pokud to v podání Interu nebylo dobré, od šedesáté minuty to bylo ještě mnohem horší. Rodrigo Palacio se několikrát nepotkal se štěstím a zakončil vedle. A navíc Udinese udeřilo. Andrea Lazzari našel přesným pasem nabíhajícího kapitána, který napálil míč ke vzdálenější tyči způsobem, na který nemohl Handanovič reagovat - 1:0.

Znamení špatného dne dostalo ještě výraznější kontury o pouhé dvě minuty později, když Juan Jesus obdržel druhou žlutou kartu a byl sudím Giannoccarem poslán do sprch.

Od té chvíle trávník ovládlo jen jedno mužstvo. Především kapitán Di Natale byl téměř k neudržení - po Guarinově chybě mohl zvýšit vedení svého celku. Tentokrát si ale Handanovič poradil a tak musel kapitánovo zaváhání napravovat Luis Muriel. Mladý talent, který delší dobu nehrál, se dnes představil ve velkém stylu, když přesnou ranou navýšil vedení Udinese.

Rozložená obrana Interu v závěru utkání působila prakticky neviditelně a inkasovala ještě jednou. To už byl na hřišti i útočník Tomasso Rocchi. Neodbyl si ale vítěznou premiéru, protože se ještě jednou prosadil Antonio Di Natale. Po spolupráci s Pasqualem si vzal míč pod patronát a prostřelil bezmocného Handanoviče - 3:0 pro domácí Zebry. Výhra jim zajistila alespoň na chvíli osmou příčku, Inter je prozatím čtvrtý.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

0-1 Inter musí

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1..............

Reagovat
smazaný uživatel

DI NATALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE-..................

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

jak sem už řek proste DI NATALEEEEEEEEEEEE..............

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele