4. kolo
23.09.2012 15:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Udinese Calcio - AC Milán 2:1

Ve šlágru kola porazilo Udinese milánské AC 2:1 a poprvé v sezoně zvítězilo. Krom porážky Rossoneri přišli i o obránce Zapatu a záložníka Boatenga, oba v průběhu utkání obdrželi červenou kartu. Vítěznou branku zaznamenal proměněnou penaltou Antonio Di Natale.

Vše ale mohlo začít pro AC lépe, kdyby v šesté minutě proměnil velkou šanci El Shaarawy. Dobrou práci odvedl Emanuelson, Pazzini následně prodloužil a "malý faraon" ztroskotal na Brkičovi. Z následujícího rohového kopu vystřihl parádní nůžky Méxes a Brkič opět zasáhl. AC nadále zůstávalo u míče, další dobrou střelu předvedl El Shaarawy a Brkič vytáhl šanci na rohový kop. Hosté hráli velmi dobře a těchto zahozených šancí mohli jen litovat. Udinese vyrukovalo se svojí první příležitostí až ve 34. minutě. Faraoni trefil dobře stojícího Abbiatiho. Ještě v prvním poločase došlo ke změně skóre, Abbiati špatně vyběhl a hlavičkující Ranegie otevřel skóre utkání - 1:0 pro Udinese.

Milán se nevzdával a na začátku druhého poločasu vyrovnal. Stephan El Shaarawy napřáhl a tvrdou ranou k tyči srovnal na 1:1. V 65. minutě se hra přesunula opět před Abbiatiho, ten musel proti hlavičce Di Nataleho vytasit těžký zákrok. O dvě minuty později si vybral slabší chvilku Cristian Zapata. Obránce AC přišel v létě z Villarrealu, ale předtím působil právě v Udinese. Zapata ve vápně fauloval a Udinese kopalo penaltu. Krom toho milánský stoper obdržel druhou žlutou kartu a byl vyloučen.

K penaltovému puntíku se postavil Antonio Di Natale a bezpečně proměněnou penaltou vrátil vedení na stranu domácího Udinese. Milán byl v nezáviděníhodném postavení. Navíc osm minut před koncem přišel i o dalšího hráče. Velmi přísnou žlutou uviděl Boateng a jelikož byla druhá, i on uviděl červenou kartu. Udinese v jednoznačné přesile výsledek uhájilo a poprvé v sezoně vyhrálo. Pro AC je to už třetí porážka ze čtyř zápasů.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Udinese konečně zabere. 1:1 , 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Proc ten Allegri nezkusi Bojana ... Prosadil si ho a zatim moc sanci teda nedostava

Reagovat
smazaný uživatel

taky to nechápu..Misto chodícího Pazziniho bych tam raději celejch 90minut viděl hrát Bojana.Pazzini dal hattrick tak ted bude mít furt šance jenže Allegri si musí uvědomit,že Pazzini vystřílel zásobník minimálně do konce sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě to vadí to už si i v Římě zahrát víc 1:2

Reagovat
-Pato-

po te uterni komedii se snad vzpamatujou 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

je to špatný,koncovka je mizerná...chybí kreativní hráč(robinho) a pořádnej snajpr do utoku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele