18. kolo
22.12.2012 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

UC Sampdoria - SS Lazio 0:1

Na druhé místě přečká rok 2012 Lazio Řím. Hosté na rozdíl od Interu nezaváhali a jedinou brankou zvítězili na hřišti Sampdorie Janov 1:0. Stalo se tak po dlouhých letech, kdy se Laziu na Stadio Ferraris nedařilo.

Samotné utkání přitahovalo diváky zejména kvůli novému kouči Sampdorie Deliu Rossimu, který v Laziu prožil výborná léta. Bohužel pro Rossiho nedopadla premiéra proti jeho bývalému týmu vůbec dobře. Sampdoria po jediné brance Hernanese prohrála nejtěsnějším způsobem.

Sampdoria začala utkání velmi aktivně a na jejich hráčích bylo vidět, že se chtějí novému trenéru předvést. Snažení domácích ale obrana Lazia v pohodě odrážela a po půlhodině hry navíc sama udeřila. Hernanes využil nepřehledné situace ve vápně a dorážkou poslal hosty do vedení - 1:0 pro Lazio. Rozhodně se nedá říci, že by Blucerchiati byli horším týmem, k vidění byla vyrovnaná partie, jenže na rozdíl od Lazia nedokázali proměnit svoje šance.

Rossiho svěřenci chtěli ve druhém poločase vyrovnat, ale defenzíva Lazia byla hodně pozorná a vše odvracela. Vyloženou tutovku si domácí nevypracovali a jelikož to samé platilo o hostech, skončilo utkání nejtěsnější výhrou Lazia 1:0. To se následně posunulo na druhé místo před Inter Milán.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1......

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele