22. kolo
27.01.2013 15:00 CET
6 : 0
(2:0)

Reportáž

UC Sampdoria - Delfino Pescara 6:0

Velkou kanonádu viděli diváci v Janově. Sampdoria se v souboji o důležité body vůbec nemazala s Pescarou a svému soupeři nadělila hned šest branek! Hvězdou celého kola se jistě stane Mauro Icardi, dát čtyři branky ze hry totiž nebývá příliš častým jevem.

Zápas začal víceméně vyrovnaně a s první tutovkou přispěchali dokonce hosté. Tvrdá De Silvestriho rána ale skončila na pozorném Romerovi. O dvě minuty později ale bylo vše jinak. Icardi byl ve vápně faulován a Sampdoria měla výhodu pokutového kopu. Eder penaltu proměnil a tím nastartoval kanonádu Blucerchiati. Další branku přidali domácí o jedenáct minut později. Mauro Icardi ve vápně technickou střelou překonal Perina a bylo to 2:0.

Poločasový výsledek 2:0 byl pro Pescaru ještě jakžtakž přívětivý, stále stačilo vstřelit kontaktní branku, kterou by se hosté dostali zpět do zápasu. Osud utkání byl ale jiný. V 50. minutě napřáhl Obiang a rozdíl byl již tříbrankový. O chvíli později si pohrál s Perinem Icardi a začal se rýsovat těžký debakl.

V 58. minutě dovršila Sampdoria populárního bůra, Icardi se ve vápně opět nemýlil a zkompletoval hattrick - 5:0 pro Sampdorii. Icardimu byl ale hattrick málo, čtvrthodiny před koncem zvyšoval už na 6:0 a tento výsledek byl pro Pescaru samozřejmě ostudný. Další branka už nepadla, Pescara zápas vůbec nezvládla a uřízla si ostudu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele