26. kolo
24.02.2013 12:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

UC Sampdoria - Chievo Verona 2:0

Sampdoria zvládla krátce po poledni domácí zápas s Chievem a minimálně na pár hodin poskočila na desáté místo. Blucerchiati poslal do vedení už v prvním poločase Poli a před koncem zápasu pojistil výsledek druhou brankou Eder.

Domácí celek vstoupil do utkání velmi aktivně a Chievo okamžitě přikoval k jeho vlastnímu pokutovému území. De Silvestriho střílená přihrávka nadělala defenzívě Chieva velké starosti a Gastaldellova hlavička o několik minut později těsně minula hostující svatyni.

Chievo přežilo i závar v pokutovém území ze třinácté minuty a po půlhodině vyrazilo do ofenzívy. Akce Fly Donkeys ale byla včas zastavena a byla to Sampdoria, kdo vstřelil úvodní branku zápasu. Po rychlé akce se trefil Andrea Poli a Sampdoria vedla 1:0. Chievo se pokusilo o odpověď prostřednictvím Roberta Guany, ovšem jeho střela skončila na pozorném Romerovi.

Druhý poločas už tolik šancí nepřinesl. Jeho úvod doprovázely dvě žluté karty a poměrně brzká střídání. Sampdoria si hlídala hubený náskok a Chievo do žádné větší šance nepouštěla. Šest minut před koncem zápasu pak svému soupeři zasadila definitivní úder. Mezi střelce se zapsal Eder a vedení 2:0 už Sampdoria nepustila. Chievo se nezmohlo ani na snížení a z Janova odjíždí s nepořízenou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1...........

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele