36. kolo
08.05.2013 20:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

UC Sampdoria - Calcio Catania 1:1

Sampdoria ani tentokráte nevyhrála, ale vzhledem k neschopnosti týmů bojujících o záchranu zvítězit, si s předstihem zajistila setrvání v Serii A. Sampdoria sice po prvním poločase vedla, ale konečné slovo měl ve druhém dějství Spolli.

V prvním poločase se mnoho šancí neurodilo. Až po půlhodině hry byly k vidění dvě zajímavé šance, z niž jedna skončila gólem. Nejprve Lopéz z úhlu donutil Frisona k pohotovému zákroku a o chvilinku později hlavou zatloukl míč do sítě De Silvestri - 1:0 pro Sampdorii. Kdo ale čekal, že úvodní branka zápasu pomůže, byl zklamán. Oba týmy jakoby se neměly čím překvapit a to platilo, až na výjimky, i ve druhém dějství.

Tou výjimkou je myšlena zejména vyrovnávací trefa ze 68. minuty. Bergessio hlavou našel Spolliho, který střelou do prázdné branky vyrovnal na 1:1. U této branky rozhodně neměl čisté svědomí brankář Da Costa.

Sampdoria si mohla vzít vedení zpátky, ale Nicola Sansone měl smůlu, orazítkoval pouze brankovou konstrukci. Zápas nakonec nepoznal vítěze, Sampdoria si rozdělila body s Catanií a definitivně se může radovat ze záchrany.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele