23. kolo
02.02.2013 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Turín FC - UC Sampdoria 0:0

Sobotní duel mezi Turínem a Sampdorií vítěze nepoznal. Diváci se nedočkali ani branky a nutno podotknout, že se nehrál zrovna atraktivní fotbal. Oba celky si tak upevnily pozici ve druhé polovině tabulky.

Turínští v minulém kole remizovali na půdě Interu Milán 2:2, Sampdoria zase rozstřílela Pescaru 6:0. Tentokrát se ale brankové hody nekonaly. Oba celky zůstaly hodně za očekáváním.

S první vážnější šancí přispěchali po šestadvaceti minutách hry domácí, Cerci z dobré vzdálenosti vypálil a Romero musel vyrážet na rohový kop. Tím rozhodně nebylo nebezpečí zažehnáno, z rohového kopu mohl hlavou udeřit Glik, ale místo vyrovnání Glik nešťastně narazil na tyč a chvíli se svíjel na zemi. A do třetice měl další šanci Baretto, branku ale netrefil.

Diváci čekali na branku marně a to i ve druhém poločase. Glik to sice zase zkoušel, ale pozorný Romero neinkasoval. Jinak se ale nic ve druhém poločase nedělo. Fotbalová nuda přinesla typický výsledek 0:0 a zisk jednoho bodu asi oběma celkům vyhovuje.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:4

Reagovat
smazaný uživatel

Icardi to score

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele