9. kolo
28.10.2012 15:00 CET
1 : 3
(0:0)

Reportáž

Turín FC - Parma FC 1:3

Souboj Turína s Parmou vyzněl lépe pro hosty, čisté konto brankáři Pavarinimu zkazili domácí až v nastaveném čase. Utkání hodně ovlivnilo vyloučení Sansoneho.

Po osmi minutách musel brankář Nicola Pavarini řešit první vážnější akci, když na něj vystřelil obránce Darmian. Podobným výsledkem skončila také rána Meggioriniho, také s ní si Pavarini zkušeně poradil. V desáté minutě se domácí Gianluca Sansone pokoušel hlavičkovat, jeho snaha ale byla neúspěšná.

Chvíli poté se musel činit také brankář Gillet, který nakonec dokázal vytěsnit ránu Amauriho mimo nebezpečí. Amauri se do akce zapojil i o chvíli později, kdy mu balon krásně naservíroval Jonathan Biabiany, italo-brazilský útočník ale trestuhodně přestřelil prázdnou bránu!

Po delší odmlce se hra přesunula opět před brankáře Turína, když po centru hlavičkoval Christian Zaccardo. Belgičan Gillet byl ale připraven. Před koncem prvního poločasu ještě tvrdě vypálil Riccardo Meggiorini, ale Nicola Pavarini byl připraven.

Gianluca Sansone se stal velmi výraznou postavou zápasu. Nejprve po změně stran aktivně, ale nepřesně střílel. Do statistik zápasu se ale zapsal o chvíli později, kdy byl za simulaci v pokutovém území Parmy vyloučen. Po druhé žluté kartě ani nic jiného následovat nemohlo, domácí tedy hráli o deseti.

A toho hosté bezezbytku využili. Byl to hráč se stejným příjmením, tedy Sansone. Útočník Parmy Nicola tvrdou ranou prostřelil vše co mohl a poslal míč do sítě - 1:0 pro hosty.

Jen o pouhé dvě minuty později byl vývoj zápasu jasně dán a bojovný duch Turína dolomen - po Marchionniho centru se prosadil Amauri a Parma vedla o dvě branky.

A ze strany hostí to nebylo vše. Po zmatku v pokutovém území domácích se míč od Biabianyho dostal k Aleandru Rosimu a ten je poslal přímo do sítě - 3:0! Na výhře hostí již nic nezměnil ani nastavený čas, v němž se prosadil Migjen Basha. Domácí jsou nyní na dvanácté pozici, hosté stále sedmí.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

5:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele