13. kolo
17.11.2012 20:45 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

SSC Neapol - AC Milán 2:2

Druhé sobotní utkání Serie A mezi Neapolí a AC Milán bylo poměrně bohaté na branky. Domácí Azzurri v zápase vedli už dvoubrankovým rozdílem, ale nakonec se museli díky dalšímu skvělému výkonu Stephana El Shaarawyho spokojit s remízou 2:2.

Rossoneri vstoupili do zápasu zle a s Neapolí prohrávali už po čtyřech minutách. Gokhan Inler z obrovské vzdálenosti zkusil štěstí a světe div se, rána skončila v brance. Na první pohled se zdálo, že jde o jasnou chybu brankáře Abbiatiho, ovšem opakovaný záběr ukázal, že míč před milánským brankářem bez cizí pomoci náhle změnil směr - Neapol vedla nad Milánem 1:0. Hosté mohli kontrolovat Montolivem, jeho střela se ale mezi tři tyče brankáře De Sanctise nevešla.

Po půlhodině hry měl brankář Abbiati další kopu smůly. Insigne si ve vápně zpracoval míč a střelou nasadil jesličky, jak svému strážcovi Acerbimu, tak i Abbiatimu - 2:0 pro Neapol. AC bylo v těžké pozici ale do zápasu se dokázalo vrátit ještě v prvním poločase. De Sciglio nahrál na volej El Shaarawymu, který krásnou a nechytatelnou střelou pod břevno snížil na 2:1.

Po změně stran mohli diváci na San Paolo sledovat další šance v podání obou celků. Nejprve Bojan v obrovské příležitosti netrefil branku, a po něm vychytal Cavaniho nešťastník Abbiati. Akce střídala akci a na San Paolo se nakonec body dělily. Osm minut před koncem vymyslel geniální kolmici na El Shaarawyho Brazilec Robinho a malý Faraon vstřelil vyrovnávací trefu. El Shaarawy zároveň opět potvrdil, že je v ohromné formě. Branky stříli nejen v Miláně, ale už i také v italské reprezentaci.

Zápas ještě zdaleka nebyl u konce. AC ožilo a nakonec mohlo slavit vítězství. Mladičký Niang popotáhl míč přes půl hřiště a následně narazil na připraveného De Sanctise. Brankář Neapole se vyznamenal i o dvě minuty později proti další ráně El Shaarawyho, který tak mohl zkompletovat hattrick. To se ale nestalo. Neapol neudržela dvoubrankové vedení a s AC Milán jen remizovala 2:2.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:3

Reagovat
smazaný uživatel

nevim proc sem napsal 3:3 kdyz v tipovacce mam 2:2

Reagovat
Milan.B

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Shaarawy obrovskéj talent

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele