14. kolo
27.11.2012 20:45 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

SS Lazio - Udinese Calcio 3:0

Lazio Řím jednoznačně porazilo v dohrávce kola italské ligy Udinese 3:0 a dostalo se na páté místo. Biancocelesti si vytvořili už v prvním poločase parádní dvougólový náskok, který však mohl být ještě vyšší, nebýt neproměněné penalty Cristiana Ledesmy.

Úvod utkání nabídl spoustu šancí a také neproměněný pokutový kop. Armero totiž zahrál ve vápně rukou, ale pro Udinese naštěsti neproměnil penaltu Ledesma! Na druhé straně měl dobrou možnost z přímého kopu Di Natale a Lazio zachránilo břevno! V 17. minutě už se měnilo skóre. Mauri si narazil míč s Gonzálezem a ten nemilosrdně překonal brankáře Brkiče - 1:0 pro Lazio.

Biancocelesti byli lepším týmem, Candrevovu dělovku zneškodnil Brkič ale ve 31. minutě už musel podruhé lovit míč ze své sítě. Mauriho přihrávku za obranu dokonale využil Klose a bylo to 2:0 pro Lazio. Hosté se ihned otřepali a aalespoň do poločasu chtěli snížit. Maicosuel výbornou hlavičkou nechal vyniknout Marchettiho a brankář Lazia se vyznamenal i po dalším pokusu Di Nataleho. Tím akce Udine neskončila, poloprázdnou branku následně netrefil Maicosuel.

Lazio mělo po prvním poločase skvěle nakročeno k vítězství a tuto šanci si nenenchalo už ujít. V 59. minutě si navíc definitivně pojistilo výsledek. Hernanes z přímého kopu obstřelil zeď a krásnou brankou stanovil výsledek na 3:0 pro Lazio. Zbývající půlhodina už toho příliš nenabídla, Lazio doma porazilo Udinese Calcio 3:0 a poskočilo na páté místo. Hosté si zase o jednu příčku pohoršili a jsou dvanáctí.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
ryzskej

1:0 Klose.

Reagovat
Sotuen

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 Tipujem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele