37. kolo
12.05.2013 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

SS Lazio - UC Sampdoria 2:0

Lazio opět vyhrálo, ale ztráta na evropské poháry se díky vítězství Udinese neztenčila. Biancocelesti otevřeli skóre utkání už v desáté minutě a další branku přidali až v samotném závěru v nastavení. Trefili se Floccari respektive z pokutového kopu Candreva.

Jak už bylo řečeno, domácí udeřili poprvé v desáté minutě. Míč po rohovém kopu propadl k Floccarimu, který jej dostal do sítě - 1:0 pro Lazio. Ve 23. minutě mohl Floccari zvýšit, jenže zakončení se mu v dobré pozici vůbec nepovedlo. Sampdoria toho směrem dopředu moc nepředvedla, až v závěru poločasu orazítkoval břevno Icardi a Lazio si tak mohlo oddychnout.

Bohužel zápas posléze ztrácel na aktivitě a k vidění nebyly takřka žádné šance. Druhý poločas byl hodně kouskován a diváci na Olympijském stadionu se museli nudit. Vlastně až do nastaveného času se nic zajímavého neudálo.

V 91. minutě neudržel nervy na uzdě hostující Renan, když fauloval Onaziho a byl po červené kartě vyloučen. Lazio navíc zahrávalo pokutový kop a Antonio Candreva jej proměnil. Lazio vyhrálo nad Sampdorií 2:0 a navázalo na předchozí dobré výsledky. Petkovičovi svěřenci ale nadále ztrácejí dva body na páté Udinese, neboť to vyhrálo doma nad Atalantou 2:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele