10. kolo
31.10.2012 20:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

SS Lazio - Turín FC 1:1

Další ztrátu v boji o Ligu mistrů předvedlo Lazio. To na domácím hřišti brzy inkasovalo a poté se již zmohlo pouze na vyrovnání. Konečný výsledek 1:1 zařídil ve druhém poločase Mauri.

Lazio se muselo před utkání vypořádat s několika absencí, včetně záložníků Hernanese a Ledesmy a v úvodu utkání to bylo znát. Olympijský stadion v Římě zmrazil už po deseti minutách polský reprezentant Kamil Glik, který si přesně naskočil na rohový kop a hlavou dal na 1:0 pro Turín. Lazio se osmělilo až po dalších patnácti minutách, jedovatá střela Candrevy skončila těsně vedle.

Až do samotného závěru první půle se nic moc nedělo, ale pořádné vzrušení přinesla právě zmiňovaná 45. minuta. Cerci se ocitnul sám před brankářem, chtěl zvolit kličku a to bylo špatné řešení. Defenzíva Lazia odolala a do šaten se tedy šlo za stavu 0:1.

Začátek druhého dějství nabídl vyrovnanou partii, útočit však potřebovalo Lazio. V 57. minutě se domácím podařilo vyrovnat. Po protiútoku vystřelil přízemní ránu Stefanou Mauri a srovnal na 1:1. Do konce utkání stále zbývala spousta času a vyhrát tak mohly oba týmy. V jasné tutovce selhal Rocchi, prakticky jasný gól vytáhl z branky vynikajícím obraným zákrokem Rodríguez! V další fázi zápasu už se nic podstatného nestalo. Lazio tak pouze remizovalo s turínským FC 1:1 a v tabulce opět ztratilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

KOZÁK,ZARATE,FLOCCARI,ROCCHI....VON!!! Iba zaberaju miesto a miesto nich 2 zakončovateľov lebo Klose už sam nato nestačí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele