21. kolo
20.01.2013 15:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Janov CFC - Calcio Catania 0:2

Janovští Grifové mají za sebou další nepovedené domácí utkání. Stadion Lugi Ferraris tentokráte vyloupila Catania, která tu vyhrála 2:0. Utkání bylo dá se říci orámováno brankami, ve 4. minutě se trefil Bergessio, před koncem zase Barrientos.

Janov, který potřeboval body kvůli bojům o záchranu, vstoupil do utkání zle. Už ve čtvrté minutě zapomněla obrana Grifů na Bergessia, který nehlídaný trefil odkrytou Freyovu branku - 0:1. Janov na branku zareagoval zvýšenou aktivitou a po celý druhý poločas byl lepším týmem. Ve 24. minutě pohořel Immobile a v závěru přestřelil branku Kucka.

Vedení Sicilanů pokračovalo i po změně stran, především po šanci Immobileho, po které zazvonila tyč! Místy byla převaha Janova opravdu drtivá, jenže čemu je to platné, když se ne a ne podařit vyrovnat.

Catania na stadionu Luigi Ferraris hodně bránila a nutno podotknout, že úspěšně. Janovští se opravdu snažili, ale čtyři minuty před koncem zápasu rezignovali. Pablo Barrientos zčistajasna vstřelil druhý gól a Catania byla blízko výhře. Pro Janov to bylo hodně kruté, prakticky celý zápas byl lepším týmem, ale doma nakonec padl. Druhá branka Grifům definitivně zlomila vaz.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele