36. kolo
08.05.2013 20:45 CET
1 : 3
(1:2)

Reportáž

Inter Milán - SS Lazio 1:3

Hodně ofenzivně laděné utkání se odehrálo na stadionu Giuseppeho Meazzy, kde Inter přivítal Lazio. Hosté využili lepší formy a Inter porazili na jeho hřišti 3:1. V konečném součtu to znamená, že Inter si nezahraje evropské poháry.

Kritizovaný Inter se musel před zápasem opět vypořádat s velmi rozsáhlou marodkou a ani v tomto kole se nakonec nepodařilo zvítězit. Krize Nerazzurri se ještě více prohloubila, Inter přitom nezačal vůbec špatně, Alvarezovu střelu s potížemi zneškodnil Marchetti a na brankáři Lazia si vylámal zuby i ex-římský útočník Tommaso Rocchi. Mezitím měl tutovku i Klose, autor pěti branek z utkání proti Boloni. Německý útočník však přestřelil branku. Nicméně bezbrankový stav vydržel jen do 22. minuty, Candrevův povedený centr si srazil do vlastní sítě Handanovič a Lazio vedlo 1:0. Lazio mělo i další šance, Floccari neuspěl a stejně tak i Miroslav Klose.

Odpověď Interu na sebe nenechala dlouho čekat, ve vápně se krásně trefil hlavou Alvarez a bylo srovnáno - 1:1. Argentinský ofenzivní hráč potvrdil dobrou formu a střelecky navázal na předchozí vystoupení. Inter mohl ještě do poločasu skóre otočit, jenomže Rocchiho jedovatou ránu vyrazil Marchetti a Alvarez dokonce přestřelil odkrytou branku. Hodně vzrušení nabídl i nastavený čas prvního poločasu, kdy nejprve Inter odmítl vedení a ve čtvrté minutě nastavení zařídil Laziu vedení proměněným pokutovým kopem Brazilec Hernanes. Sudí odpískal penaltu po faulu na Floccariho a brazilský záložník neměl s exekucí nejmenší problémy - 2:1 pro Lazio.

Domácí Nerazzurri začali druhý poločas hodně aktivně, Lazio přehrávali a vytvářeli si jednu šanci za druhou. Převaha Interu pak vyvrcholila dvacet minut před koncem zápasu, kdy Cana fauloval Kuzmanoviče a sudí tentokrát nařídil penaltu ve prospěch Interu. Jenomže Riccardo Alvarez poslal penaltu vysoko nad a odmítl tím vyrovnání. Argentinec měl v zápase, i přes vstřelenou branku, kopec smůly, například v 73. minutě orazítkoval tyč.

To všechno muselo domácí fotbalisty hodně mrzet. Místo kýženého vyrovnání totiž Lazio vstřelilo třetí gól a bylo de facto po zápase. Onazi vyprodukoval nádhernou střelu a Handanovič byl bez šance - 3:1 pro Lazio. Zápas tím byl definitivně rozhodnut. V nastavení ještě spálil tutovku Rocchi, a tak se Inter nezmohl ani na další korekci. Lazio porazilo Inter na jeho půdě 3:1 a živí naděje na evropské poháry.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 (Guarin, 2x Klose)

Reagovat
smazaný uživatel

bude over? som na vazkach , tu alebo chelsea totenham, hrozna dilema, kde skor bude over

Reagovat
smazaný uživatel

chce se mi brečet z naší sestavy.. dřív hvězda vedle hvězdy a dneska tam místo Wesleyho hraje Jonathan

Reagovat
smazaný uživatel

ten hraju obranu... misto weslyho je kovacic a myslim,ze ho dobre zastupuje,docela se mi libi,dneska sme si nezaslouzili prohrat

Reagovat
Pharrell

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

Inter bez pohárů

Reagovat
smazaný uživatel

Kloseho 5 golu z minula uz se opet ztratilo...mi nerikej ze najednou se nedostane ani k jednomu golu...

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.dailymotion.com/video/xzp93y_iiii-iiiii-1-3-iiiiii_sport#from=embediframe

Kloseho 5 gólů z minula? Podle mě mu akorád osud chtěl dopřát ještě pár minut slávy, páč v tom nebyl žádnej kus umění. Jen prostě stál ve správnou dobu na správným místě a jen uklidil do poloprázdné brány. V jeho případě už se nejspíš nic podobného opakovat nebude a Klose zas upadne do svého stereotypního průměru

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele