21. kolo
19.01.2013 18:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Città di Palermo - SS Lazio 2:2

V předehrávce 21. kola dokázalo Palermo vybojovat bod proti Laziu. Pro hosty je konečný výsledek 2:2 spíše ztrátou. Utkání se přelévalo z jedné strany na druhou, konečně slovo ale měl šest minut před koncem Hernanes.

Lazio dávalo v úvodu jasně najevo, proč mu patřilo před tímto kolem třetí místo. Územní převaha hostů nakonec vyústila už v 10. minutě v první branku. Dlouhý centr z pravé strany zužitkoval Sergio Flocccari a Lazio vedlo na Renzo Barbera 1:0. Hosté byli i nadále lepším týmem, ve 36. minutě se jim naskytla zajímavá příležitost ze standardní situace, ale Palermo další nebezpečí odvrátilo. Domácí toho v prvním poločase příliš nepředvedli, pořádně se zapojili do hry až po změně stran.

Trenér Gian Pier Gasperini měl svým svěřencům v šatně rozhodně co říci a nejspíše ho muselo být pořádně slyšet, neboť Palermo vstoupilo do druhé půle jako vyměněný tým. Lazio se bránilo, ale vyrovnání dlouho ne a ne přijít. Až v 70. minutě mohly ochozy stadionu Renza Barbery začít jásat. Po centru zleva si na balón naběhl Arevalo a bylo to 1:1. Následně uběhly další dvě minuty a Sicilané skóre dokonale otočili. K míči se dostal Dybala a přízemní ranou překonal Marchettiho. Palermo tak během pár minut dokonale otočilo skóre a najednou bylo na koni.

Biancocelesti si ale nakonec ze Sicílie odvezli alespoň bod. Šest minut před koncem byla nařízena penalta a Hernanes vyrovnal na konečných 2:2. To už byl na hřišti i Libor Kozák, český útočník se nakonec mohl stát hrdinou utkání, jenže svojí šanci nevyužil. Výsledek 2:2 je nakonec ztrátou pro oba týmy, Palermo stále zůstává v sestupovém ohrožení a Lazio nevyužilo možnost vyrovnat se vedoucímu Juventusu.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net, onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
lucius6

1:3 Forza Lazio!!! Letos urvem Scudetto :-)))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele