35. kolo
04.05.2013 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona remizuje s Cagliari bez branek

Mussi volanti nedokázali vstřelit Cagliari gól, míč se ale ani jednou nedostal ani za záda brankáře Puggioniho mezi třemi tyčemi Chieva. Jak se remíza promítá do tabulky? Chievo se nemusí obávat bezprostřední hrozby sestupu, Cagliari je desáté.

Chievo nemělo nikdy výrazné pohárové ambice a většinu sezony se pravidelně spokojí se středem tabulky. V této sezoně ale týmu schází postava klíčového střelce, jehož roli plní stárnoucí Sergio Pellissier a bojovný Alberto Paloschi. Současná sezona se přesto nijak nevymyká zavedeným pravidlům, Mussi volanti jsou zatím osm bodů od sestupu.

Velkou postavou útoku Cagliari je naopak mladý útočník Marco Sau, který strávil léta v Serii B. Italský střelec se trefil již dvanáctkrát a spolu s Ibarbem táhne útočné snahy sardinského celku. Sau se ocitl v první dobré šanci také na úvod dnešního podvečerního utkání, kdy sám postupoval na Christiana Puggioniho, ten jej ale skvělým reflexem vychytal.

Jinak se ale na úrovni zápasu podepisovala značná nervozita a nepřesnost. Ta přispěla k tomu, že po konci první půle panovalo na střelecké listině prázdno. Ze šaten se v lepším rozmaru vrátili domácí, Luca Rigoni se sice dostal do zakončení, ale jeho snahu zastavil praporek pomezního rozhodčího. Cagliari je pověstné svou houževnatostí, ta mu ale dnes scházela a tak se Pulgovi svěřenci do útoku nedostávali.

Domácí tým jako by si kráčel pro konečnou remízu, balon se snažil držet dost daleko od Puggioniho, ale zároveň se nijak překotně nesnažil ohrozit bránu Michaela Agazziho. Udeřit mohlo na druhé straně, když se po Neneho centru snažil zakončit Marco Sau. Vysoký míč si ale Puggioni pohlídal a založil protiútok.

Verona se dnes nedočkala ani gólu, ani atraktivního utkání. Sudí Pinzani tak mohl po devadesáti minutách v klidu odpískat konec nezáživného utkání, jehož remízový výsledek nezměnila ani poměrně přesná rána Nainggolanova ze závěru stopáže. Oba týmy jsou evidentně spokojeny, což se bohužel nedá říci o divácích.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0.............

Reagovat
vanGomm

Tip X.Ovšem,ten vypsaný kurz 2,10,tak to je tedy dost divné.Že by zase nějaké podezření?Koukal jsem a mají to tak všechny sázkovky.No pokud se budou za ovlivnování výsledků dávat tresty,jako je -1 bod,potom takovéto "pálky" nikdy nic nevyřeší.

Reagovat
smazaný uživatel

no to fakt smrdí nulou....ten kurz je sakra nízkej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele