31. kolo
07.04.2013 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Calcio Catania - Cagliari Calcio 0:0

Souboj ostrovních týmů nakonec vítěze nepoznal. Sicilská Catania se totiž rozešla se sardinským Cagliari bez branek. Oba celky se pohybují ve středu ligové tabulky a o něco lépe na tom byla před tímto kolem Catania, která mohla v případě vítězství pomýšlet na útok na evropské poháry.

První větší příležitost si na Angelo Massimino vypracovali hosté. Pinilla krásnou přihrávkou našel Saua, který ale nedokázal o milimetry trefit balón. Za domácí byl hodně vidět Bergessio, který několikrát obraně Cagliari zle zatápěl, k první brance však jeho šance nevedly. Ve 32. minutě muselo Cagliari poprvé střídat. Zraněného Pisana nahradil v poli Cabrera. A právě Cabrera mohl před koncem prvního poločasu poslat hosty do vedení. Absolutně volný na hranici šestnáctky vypálil ale rána mu nesedla a míč minul branku.

I když se hrálo bez branek, i druhá půle nabídla zajímavé šance na obou stranách. Zvláště závěr zápasu byl hodně napínavý. Nejprve pálil těsně vedle Pinilla a jen o pár minut později nedokázal zužitkovat slibnou standardní situaci Bergessio! Branka nakonec nepadla ani v nastaveném čase, kdy měl na kopačce tutovku Ribeiro. Sám proti brankáři neuspěl a utkání nakonec skončilo pro diváky nepopulárním výsledkem 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Sotuen

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele