11. kolo
04.11.2012 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Bologna FC - Udinese Calcio 1:1

Utkání na Stadiu Renato Dall'Ara skončilo remízou. Domácí sice zásluhou Diamantiho vedli, ale Udinese má ve svých řadách spolehlivého Antonia Di Nataleho.

Rozhodčí Bergonzi přihlížel již ve třetí minutě snaze Bologně, jejíž akci měl zakončit Alberto Gilardino. Celou situaci ale správně přečetl brankář Brkič a míč stáhl pod svou ochranu. Brkič byl rychlejší také při akci Diamantiho. O chvíli později se domácímu týmu změnily plány, když se zranil Archimede Morleo a musel být vystřídán Mathiasem Aberou. Jinak ale první poločas mnoho vzrušení nenabídl.

Druhý již byl o poznání lepší. Hráči sotva rozehráli, uběhla necelá minuta a Brkič musel vytahovat míč ze své brány. Akce začala na křídle, od Gabbiadiniho se míč dostal k Alessandru Diamantovi, na jehož ránu neměl Brkič nárok a domácí vedli 1:0.

Uběhlo jen pár minut a Bologna se probudila k většímu náporu. Opět to byl Diamanti, tentokrát ale jeho rána nemířila tak přesně a Brkič mohl zůstat v relativním klidu. Při další akci o tři minuty později měl Brkič další porci štěstí, protože dorážka Alberta Gilardina měla gólové parametry.

Bologna ale víc svých šancí proměnit nedokázala a tak udeřili hosté. A kdo jiný by měl skórovat v čase nejvyšší potřeby, než kapitán Antonio Di Natale? Domácí obrana propadla při odvracení centru a Di Natale opět potvrdil svou reputaci skvělého střelce. Chvíle nepozornosti znamenala Di Nataleho gól číslo 160!

Díky remíze ztrácí domácí pouhý bod na Janov, stále se ale nalézají na sestupových příčkách. Udinese je zvyklé na poháry, nyní je ale až jedenácté.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele