33. kolo
21.04.2013 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Bologna FC - UC Sampdoria 1:1

Remízou 1:1 skončilo utkání mezi Boloňou a Sampdorií. Domácí poslal do vedení útočník Alberto Gilardino, za hosty kontroval ve druhém poločase Gianluca Sansone.

Úvod utkání nic zvláštního nepřinesl, snad jen vynucené střídání Boloňu. Už po dvaceti minuách se totiž zranil Cherubin a do hry musel Sorensen. Už za dvě minuty ale domácí otevřeli skóre utkání. Alberto Gilardino stál ve správný čas na správném místě a hlavou dorazil míč do sítě - 1:0 pro Boloňu. Také Sampdoria Janov musel sáhnout v prvním poločase ke střídání. Zranil se Mauro Icardi a na place jej nahradil Maxi Lopez.

Sampdorii ve druhém poločase dlouho netrvalo, aby srovnala skóre utkání. Gianluca Sansone se z těžkého úhlu parádně prosadil a začínalo se odznova - 1:1. Bohužel diváci na Renato Dall'Ara už se po zbytek utkání spíše nudili. Hra se vinou střídání a udělování žlutých karet kouskovala a závěr utkání žádné drama nepřinesl. Oba celky jakoby se spokojily s konečnou dělbou bodů.

Boloňa tedy doma remizovala se Sampdorií 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele