12. kolo
11.11.2012 20:45 CET
3 : 2
(1:0)

Reportáž

Atalanta Bergamo - Inter Milán 3:2

Atalanta Bergamo se znovu přiblížila evropským pohárům, když doma přehrála rozjetý Inter Milán 3:2. Hosté tak přišli o sedmizápasovou šňůru výher a navíc se prohloubila ztráta na vedoucí Juventus už na čtyři body. Hrdinou zápas se stal dvougólový argentinský střelec German Denis.

Domácí překvapili milánského favorita už v úvodu. Po centru Pelusa dostal míč za Handanovičova záda Giacomo Bonaventura a Atalanta vedla 1:0. Inter se snažil o okamžitou odpověď, ale dlouho se nemohl dostat do tempa. Závěr poločasu pak byl čistě v jeho režii, dvě minuty před koncem sehráli Nerazzurri výbornou akci, na jejímž konci byla hlavička Milita a výtečný zákrok Consigliho.

Inter na závěr prvního poločasu po změně stran navázal a brzy se dočkal vyrovnání. Guarín z přímého kopu vyslal dělovku, na kterou Consigli nedokázal zareagovat. Brankář Atalanty si sice na míč sáhl, ale vyrovnávací trefě nezabránil - 1:1.

Nicméně radost z vyrovnání Interu netrvala dlouho. Hned o čtyři minuty později našel Moralez ve vápně volného Germana Denise a Atalanta opět vedla, tentokráte 2:1. Domácí se navíc výrazně přiblížili třem bodům po zákroku Silvestreho na Moraleze. Z faulu v pokutovém území vyplynula penalta a tu proměnil German Denis - 3:1 pro Atalantu Bergamo. S Interem to nakonec mohlo dopadnout ještě hůře, ale Parra nedokázal sám proti Handanovičovi uspět, slovinský brankář předvedl vynikající zákrok. Pět minut před koncem se na stadionu Atleti Azzurri D’Italia schylovalo k dramatu. Palacio ve vápně obdržel balón a i v tomto utkání potvrdil střeleckou formu - 3:2.

Hosté v posledních minutách nasadili vše do útoku, ale Atalanta odolávala. Ve třetí minutě nastavení navíc přišla o vyloučeného Parru, který nesmyslně fauloval Guarína. Na konečném výsledku se ale nic nezměnilo. Atalanta utnula dobrou sérii Interu a mezi vedoucím Juventusem a právě Nerazzurri vznikla čtyřbodová propast.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:5

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
vanGomm

Tip x2.Dnes je to 70 let co se narodil někdejší vyníkající hráč Interu Milan "Sandro" Mazzola.S Interem vyhrál 2x PMEZ 1964 a 1965.Za Itálii hrál na třech MS (1966,1970,1974) a má i titul mistra Evropy (1968).

Reagovat
vanGomm

Finále PMEZ 1964 Inter Milan-Real Madrid 3:1 MAZZOLA 2,Milani - Felo.Vídeň 74 000.Inter Milan: Sarti - Burgnich,Targin,Facchetti,Guarneri - Picchi,Mazzola,Corzo - Jair,Suaréz,Milani. Real Madrid: Vicente - Isidro,Pachin,Santamaria,Muller - Zoco,Di Stéfano,Felo - Amancio,Puskás,Gento.

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

"Inter Milán - poslední zápasy" - Krása se dívat

Reagovat
vanGomm

x2 a také tipuji,že bude zápas na čas přerušen ohledně dodávky el.proudu.Na to se sázky prý ale neberou.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter je famozni a nejde na nej nedat 0:2

Reagovat
Biozdenda

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA Intééér

Reagovat
smazaný uživatel

http://kiwi.kz/watch/0iu13z81ufvt

No výhra Atalanty mě vůbec nepřekvapuje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele