5. kolo
25.09.2012 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

ACF Fiorentina - Juventus FC 0:0

Stoprocentní už není v Itálii nikdo, neboť ve šlágru kola remizoval dosud suverénní Juventus na půdě Fiorentiny 0:0. Diváci se na stadionu Artemio Francchi nedočkali, přestože šancí byl dostatek. V prvním poločase navíc sudí neodpískal penaltu po faulu na Stevana Jovetiče.

Oba celky se snažily v úvodu převzít iniciativu. Fiorentina se dokonce po sedmi minutách dožadovala pokutového kopu po faulu na Stevana Jovetiče - marně. Černohorský útočník pádu přidal a piš'talka sudího zůstala němá. Ve 24. minutě se celá situace opakovala, Jovetič byl opět faulován ve vápně a sudí znovu nepískal. Přitom tentokrát šlo o zcela jasný faul, který měl být potrestán. Hrálo se v dobrém tempu a další příležitost přišla pět minut před koncem prvního poločasu. Andrea Pirlo se postavil k volnému přímému kopu a dobrou technickou ranou jen těsně minul. O dvě minuty později bylo horko i na druhé straně. Na standardní situaci si naskočil Rodríguez a orazítkoval břevno!

Ve druhém poločase se do první větší šance probojovali hosté. Pizarro vyslal tvrdou ránu a ta olízla tyč Buffonovi branky. Starou dámu už podruhé v zápase zachránila branková konstrukce. Zápas se i nadále vyvíjel ve velkém tempu, devět minut před koncem zápasu byl znovu u míče Pizarro, který poslal centr na Pasquala, jenž hlavou těsně minul branku.

Diváci na stadionu Artemio Francchi se nakonec branky nedočkali. Ve vyrovnaném utkání si Fiorentina rozdělila body s mistrovským Juventusem. Ten samozřejmě nadále zůstává na čele, ovšem již ve středu se na něj může bodově dotáhnout druhá Neapol.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

bylo by super

Reagovat
smazaný uživatel

x

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

MERDA VIOLA

FORZA JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
PePiG7

1-2 Jovetic-Vidal,Quagliarella

Reagovat
didi1791

Doufam, ze uz konecne uvidim hrat Aquilaniho.

Uz by to chtelo ho nasazovat. Myslim, ze je to nejlepsi zaloznik na tvorbu hry ve stredu hriste, kteri jsou v ACF k dispozici.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestlize dokaze Juventus na Stamford Bridge za 2:0 udelat temer vyhru, tak nebude mit problem porazit Fiorentinu... 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Quagliarella gol

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto je remízový zápas, podle mně ho rozhodne nějaká standartka...Ale fandím Juve a přeju nám všecky 3body,ale poku´d budou,tak budou hoooodně vydřený.Forza JUVENTUS

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové...Klobouk před Violou...celej zápas jsme byli jak ve ždímačce...dneska náš rekord byl pořádně v ohrožení

Reagovat
smazaný uživatel

A Giovinco nemá v Juve co dělat...on se vůbec nedokáže proti předním klubům prosadit...Je malej,ty zadáci si s ním dělají co chtějí

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal je Conteho kůň? Příjde mi, že poslední zápasy hraje úplně mimo. Motá se tam, sice docela často vybojuje míč, ale je to k hovnu, když nepřihraje míč na dva metry přesně. U Bonucciho doufám, že se zase brzo chytne nebo by mohl zkusit aspoň konečně toho Lucia.

Reagovat
smazaný uživatel

http://videos.sapo.pt/1b2so4Gu2ewztFbPMDKZ

No škoda, Juventus už by mohl prohrát

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele