23. kolo
03.02.2013 15:00 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Siena zaskočila Inter, ten pokračuje v matných výkonech

Toskánská Siena dnes připravila Interu Milán jeden velký šok - po devadesáti minutách nad ním totiž vedla o dvě branky a nakonec získává tři body. Inter se naopak musí dívat přes rameno.

Favorizovaný Inter nastoupil i s několika posilami, v průběhu zápasu se do centra pozornosti dostal i mladíček Kovačič. Přesto jako první udeřili domácí hráči. NA jejich výzvu rychle zareagoval Antonio Cassano, ale poté přišla krutá rána v podobě vyloučení Christiana Chivua. Tento moment velmi ovlivnil celé utkání, na jehož konci odjíždějí Nerezzurri bez bodů.

Po čtvrthodině hry si vzal míč pod patronát Fredy Guarin a tvrdě vypálil. Brankáře Pegola sice vystrašil, ale nepřekonal. Podobná situace se stejným průběhem byla k vidění i na druhé straně, tentokrát pálil Alessandro Rosina. Handanovič se ale překvapit nenechal. Tři minuty poté už se poprvé měnilo skóre. A nebyl to Inter, kdo se radoval - Matteo Rubin využil nepozornosti Schelotta a našel výbornou nahrávku přímo před bránu Innocenta Emegharu, který pohodlně doklepl míč za záda Samira Handanoviče.

Inter ale na nic nečekal a hned po rozehrávce se natlačil dopředu. Jeho snaha byla odměněna dřív, než kdokoli čekal - Antonio Cassano na hranici pokutového území ukryl svou střelu za obránce a jeho střílený centr nakonec skončil v bráně. Nikdo jeho pokus netečoval a o ofsajd se nejednalo - 1:1.

Že umí Inter srovnat za minutu? My to umíme taky, řekl si možná jeho soupeř a o dvě minuty později udeřil. Alessio Sestu využil toho, že jeho pohybu s míčem obrana Interu nevěnuje vážnější pozornost a krásnou střelou poslal míč do rohu Handanovičovy brány!

O rychlou odpověď se ještě do konce první půle pokusila nová tvář v dresu hostí, Zdravko Kuzmanovič. Jeho pokus však nepatřil k těm přesným. To samé lze říct o ráně Sesty a chvíli po něm i Angela. Druhá půle tedy slibovala dramatickou zápletku a snahu Interu o otočení skóre. To se ale nestalo. Právě naopak, svůj tým oslabil Christian Chivu, který ve vápně fauloval pronikajícího Emegharu. Sudí Doveri se moc nerozmýšlel a Rumunovi ukázal červenou kartu. Po ní logicky následovala penalta, k jejímuž zahrávání se postavil Rosina a zvýšil. Reakcí trenéra Stramaccioniho bylo nasazení nováčka Kovačiče.

Inter se ale v oslabení nevzdal a snažil se útočit. Fredy Guarín ale ztroskotal na výborném Pegolovi, Cassanovu ránu zneškodnilo břevno! Aktivní Sestu si chtěl připsat druhý gólový zásah, tentokrát už mu ale jeho manévr nevyšel. Přesto ho to nemusí mrzet - Siena získala tři body a posouvá se nad Palermo.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:4 (kovacic,kovacic,kovacic,milito) ale objektivne asi 1:2 (palacio,cambiasso)

Reagovat
Pharrell

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

aha dobré typy

Reagovat
smazaný uživatel

typy ceho?

Reagovat
smazaný uživatel

typy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

krasna praca inter to yase domrvil ako sa len da

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele