35. kolo
29.04.2012 20:45 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Udinese Calcio - SS Lazio 2:0

Po večerním šlágru mezi Udinese a Laziem nastala v tabulce pozoruhodná změna. Od třetí Neapole po šesté Lazio mají všichni shodný počet bodů. Boj o poslední místo zaručující předkolo Ligy mistrů slibuje dramatickou podívanou.

Rovnost všech čtyř celků nastala po důležité večerní dohrávce, kterou výsledkem 2:0 opanovalo domácí Udinese. Lazio, které se potýká s výpadkem formy, se muselo na Stadio Friuli bránit už ve 4. minutě, kdy Di Nataleho přímý kop parádně zlikvidoval Marchetti. Pak se ale dlouho nic nedělo, respektive žádné větší šance nepřicházely. Taktická bitva byla plná soubojů uprostřed hřiště a až v závěru poločasu diváky zvedlo ze sedadel Rocchiho břevno!

Ve stejném tempu se pokračovalo i po změně stran. Oba týmy dobře bránily a jakoby se neměly čím překvapit. Ovšem v 69. minutě pak z čista jasna udeřilo Udinese. Přesný Domizziho pas poslal Di Natale za Marchettiho záda rovnou z první a Udinese vedlo ve veledůležitém utkání 1:0.

Lazio se hnalo kupředu marně. Udinese dobře bránilo a v dlouhém nastaveném čase nakonec výsledek zpečetilo. Rozhozenou a víceméně už dokořán otevřenou obranu Biancocelesti využil zakončením do prázdné branky Roberto Pereyra - 2:0. Bohužel Lazio závěr utkání neustálo a na hřišti se strhla velká potyčka. Zmatečná situace trvala několik minut ale pochopitelně vlív na výsledek už neměla. Do statistik se pouze zapsal hostující obránce Dias, když uviděl červenou kartu. Udinese si připsalo tři body a svého soupeře předskočilo i v tabulce, oba však mají shodně 55 bodů.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Hele,to,že tipuješ pořád vítězství AS je jedna věc(já taky tipuji pořád pro svůj Hull),ale že pořád tipuješ proti ostatním týmům,které bojují s AS o EL,to už je celkem trapné,ne?

Reagovat
snuff24

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele