8. kolo
23.10.2011 15:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Italská liga má nového lídra, po výhře nad Novarou je jím Udinese

Antonio Di Natale vystřelil svému týmu první místo v tabulce, domácí zápas s nováčkem z Novary zvládli a po třech trefách do černého navíc udrželi čisté konto.

Italský kanonýr opět úřadoval, po jednozápasové pauze se vrátil do sestavy s plnou parádou, dal dva góly a značně svému týmu pomohl v návratu na špici tabulky.

Di Natale měl štěstí po půlhodině hry, kdy otevíral skóre zápasu. Svou třídu ale naplno dokázal druhou brankou o patnáct minut později. Těsně před poločasovou přestávkou navíc svůj první gól vstřelil Mauricio Domizzi.

V první šanci zápasu se objevil hostující Filippo Porcari, v páté minutě tak mohl poslat svůj tým do vedení. Ale jeho střela šla mimo branku. Větší šanci si za první poločas hosté nevypracovali a tak trestalo Udinese.

Pablo Armero našel po půlhodině skvělým pasem Antonia Di Nataleho a chybující Matteo Centurioni změnil směr míče, který tak zapadl za bezmocného Alberta Fontanu, strážícího branku Novary.

Di Natale se podepsal také pod druhou branku Udinese. Z rohu nacentroval na hlavu Domizziho a ten nebyl dostatečně hlídán - 2:0 pro domácí Udinese.

Svůj další gól si schoval sám Di Natale na přímý kop. Ten provedl naprosto parádně, jeho střela zapadla za Fontanu už podruhé v tomto zápase a znamenala více než pohodlný stav 3:0. To nemuselo být ze strany veterána vše, o pár minut později mohl přidat další zásah a zkompletovat tak hattrick. Tentokrát ale Fontana vytáhl perfektní zákrok.

O jednoznačném favoritovi ale nemohlo být pochyb, Udinese s přehledem poráží Novaru a stává se tak novým lídrem Serie A. Jak dlouho mu forma vydrží?

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele