3. kolo
18.09.2011 20:45 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

SSC Neapol - AC Milán 3:1

Po dvou zápasech má mistrovský AC Milán jediný bod, v dnešním utkání totiž jasně nestačil na Neapol. Rossoneri předvedli mrzutý výkon, naopak Neapol oslavuje Edinsona Cavaniho, autora čistého hattricku.

Milán přitom začal více než dobře, velmi brzy Cassano odcentroval a Aquilani vstřelil hlavou svojí premiérovou trefu v dresu AC Milán. Milánští tedy vedli na San Paolo 1:0. To ale bylo všechno, co v zápase předvedli. Azzurri, jak se Neapoli přezdívá, to nezabalili a hned ve 13. minutě srovnali skóre. Špatně odvrácený balón trefil ideálně Cavani - 1:1. Abbiati při této akci nestihl sklapnout nohy. Domácí vystrkovali růžky čím dál více, při další akci bleděmodrých zasahovala obrana Rossoneri na poslední chvíli. Milán si koledoval a ve 36. minutě došlo k obratu. Gargano neuvěřitelně přes celé hřišti potáhl míč do vápna AC, tam ho rozdělil Cavanimu, který tvrdou ranou z voleje dal druhý gól v zápase - 2:1 pro Neapol. O pár minut později mohl odpovědět Aquilani, De Sanctis ale zasáhl.

Do druhého poločasu vstupovali hosté s cílem vyrovnat, ale velmi záhy se museli s touto myšlenkou rozloučit. Defenzíva Rossoneri opět nedokázala odkopnout balón a Cavani další ranou z voleje zvýšil už na 3:1, navíc dovršil čistý hattrick! Milán nepředvedl zhola nic, nakopávané míče na Pata a Cassana zkrátka nemohly uspět. Milánští to ale nechtěli pochopit, a tak bylo vlastně otázka času, kdy dostanou další gól. O nějakém snížení nemohla být ani řeč. Neapol výsledek hlídala a hrozila nebezpečnými brejky, Dzemaili a Lavezzi stříleli těsně vedle. Závěrečný tlak nebyl, Neapol v pohodě vyhrála 3:1.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

1-2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat
smazaný uživatel

proč hraje Nocerino? nezdá se mi že byl to byl hráč to základu

Reagovat
smazaný uživatel

No maródka je u nás ozaj poriadna. Väčšina nastupuje v základnej zostave takmer vždy. Ale som rád, že AC má teraz tým, ktorý dokáže zahrať aj bez zmienených zranených hráčov . Je super ak môže tréner postaviť kvalitný tým napriek takému množstvu zranených hráčov a stále má ten tím "zvučné" meno. Čo je inak s tým Emanuelsonom? Nejak o ňom nepočuť. V zostave ho nevídam. Neuchytil sa alebo nesedí do týmu? Nemá šancu sa presadiť?

Reagovat
-Pato-

proti Barce střídal, ale zatím mě moc nepřesvědčil

Reagovat
smazaný uživatel

NAPOLI: De Sanctis, Campagnaro, Cannavaro, Aronica, Maggio, Inler, Gargano, Dossena, Hamsik, Lavezzi, Cavani.

MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Bonera, Nocerino, Van Bommel, Seedorf, Aquilani, Pato, Cassano.

Tahle sestava je teď asi to nejlepší, co může Max postavit, marodka je fakt hrozná, takhle na začátku sezony...tipuju to na další plichtu, tentokrát 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

no marodka AC je uz fakt znát jinak AC Milan-chodí a Napoli-běhá..zcela zasloužená prohra

Reagovat
Largo

Sorry Ondro

Reagovat
smazaný uživatel

a nám se budou rossoneri smát................. FORZA INTER!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani (nejen včera) super!

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem sice neviděl.Ale nechápu,pokud,jak píše autor článku,AC Milán nepředvedl vůbec nic,jak může být De Santcis v sestavě kola? žádám vysvětlení

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele