14. kolo
05.12.2011 20:45 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

SS Lazio - Novara Calcio 3:0

Lazio v dohrávce kola zvítězilo nad Novarou 3:0 a udrželo kontakt s prvními třemi týmy. Nováček na Olympijském stadionu vzdoroval pouze sedmnáct minut, pak se trefil Biava a ještě do poločasu ho následoval Rocchi. Stejný muž pak čtvrthodiny před koncem pečetil výsledek na konečných 3:0.

Kapitán Rocchi se mohl mezi střelce zapsat mnohem dříve. Lulič zatáhl míč až do pokutového území, kde jej předložil Rocchimu, ale ten nepřekonal rychle vyběhnutého Ujkaniho. Každopádně byl to nakonec hostující brankář, kdo umožnil v sedmnácté minutě první změnu výsledku. Při rohovém kopu si šel pro míč, jenže tu se před něj nacpal Biava a hlavou mu míč doslova vyfoukl a dopravil ho do sítě - 1:0 pro Lazio. Za dalších sedm minut bylo vedení Lazia dvojnásobné, po dalším centru do vápna se tentokrát prosadil hlavou Rocchi - 2:0 pro Lazio. Do konce poločasu se Novara snažila snížit, jenže Marchetti volej Porcariho v pohodě lapil a poradil si i s hlavičkou Granoccheho.

Ve druhém poločase měli Biancocelesti obrovskou šanci na navýšení skóre. Miroslav Klose obešel Ujkaniho, jenže před prázdnou brankou mu znepříjemnil život jeden z obránců a německý útočník následně odkrytou svatyni netrefil. Po centru Gonzaleze zase zkoušel štěstí z voleje Lulič, ale branku přestřelil.

Čtvrthodiny před koncem přišel poslední gól zápasu. Rocchi si celou akci sám započal, ve středu hřiště obešel protihráče, přihrál Gonzalezovi, který mu míč následně nacentroval do pokutového území a Rocchi nohou ve vzduchu překonal Ujkaniho podruhé, celkově pak novarský brankář kapituloval potřetí - 3:0 pro Lazio.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 Canavaro - utrápene vítěztví

Reagovat
smazaný uživatel

canavaro?

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuji jasnou výhru Lazia. Hráči budou chtít odčinit zaváhání z Vasluie, kde měli vyhrát. Tip: 3:1, 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 Klose hattrick.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele