1. kolo
21.12.2011 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SS Lazio - Chievo Verona 0:0

Bodovou ztrátu překvapivě zaznamenalo Lazio, když jen remizovalo 0:0 s Chievem Verona. Ovšem mohlo být za tento výsledek rádo, Chievo dominovalo zápasu a bezbrankový stav zůstal jen díky skvělému brankáři Bizzarrimu.

Hosté začali hned v úvodu lépe a po chybě defenzívy Lazia se mohli v Římě ujmout vedení. Bostjan Cesar ale nedokázal zkrat potrestat. Neuspěl ani Paloschi, proti kterému poprvé výrazněji zasáhla pozdější hvězda utkání brankář Bizzarri. Lazio se z těchto šancí nepoučilo a šance Chieva začali přibývat. Sergio Pellissier si vylámal zuby na Bizzarrim, a ten následně bravurním zákrokem zlikvidoval i hlavičku Cesara, to byla velká šance hostí.

Lazio bylo neškodné, bylo to hodně překvapující, ale Chievo hrálo zkrátka skvěle a domácí do ničeho vážnějšího nepouštělo. Naopak, Luciano vypracoval další šanci hostů, Bizzarri byl opět proti. Po prvním poločase velmi nespokojený Edy Reja učinil změnu v sestavě, ale ke zlepšení to nevedlo. Sergio Pellissier minul branku a stav byl stále 0:0. V 71. minutě přišel první rohový kop Lazia, Miroslav Klose se dostal do zakončení ale prostor mezi třemi tyčemi netrefil.

Zápas postupně směřoval ke konci a Chievo cítilo šanci, že může na Olympijském stadionu zvítězit. Dobrý volej Thereaua vychytal dalším dobrým zákrokem Bizzarri a Konko na poslední chvíli zastavil Pellissiera. Nakonec mohlo brát tři body i Lazio, Klosemu se postavila do cesty tyčka! Zápas, kterému dominovalo Chievo skončil remízou 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lazio 1 Tip: 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio na Chievo zrovna moc neumi a Chievo hraje opet velice slusne, presto tady verim Laziu, ale pocitam ze to bude vyrovnana bitva s tesnym vysledkem... 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio pokud vyhraje,tak to bude jen o gol

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele