23. kolo
07.03.2012 18:30 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Parma díky penaltě v závěru remizovala

Mladé pušky v podobě Giovinca s Okakou Chukou spasily Parmu. Fiorentině se na půdě soupeře podařilo vstřelit dvě branky, ale penalta tři minuty před koncem zápasu ji stála tři body.

Špatné povětrnostní podmínky způsobily, že se zápas neodehrál již minulý měsíc, ale až dnes v podvečer. Domácí byli ze začátku aktivnějším celkem, střelu Okaky musel vyrážet Artur Boruč. Mladý útočník, který přišel z AS Řím, se zatím výborně zapojuje do hry Donadoniho systému.

Parma dokumentovala svou snahu prvním gólem, o který se postaral právě Stefano Okaka Chuka. Ten na dvakrát překonal Boruče a mohl oslavovat svou první branku v dresu Parmy.

Ještě před poločasem měli hosté šanci srovnat skóre. Po půlhodině odehraného času se mohl prosadit Manuel Pasqual, jeho střela po nahrávce Cassaniho ale gólem neskončila. A po centru Vargase hlavičkoval nad bránu mladý obránce Michele Camporese.

Druhý poločas zahájila Fiorentina ve velkém stylu, po hodině hry se prosadil Nastašič, který hlavou překonal Miranteho. Za centr ale musíme pochválit především Vargase.

O pouhých deset minut se Fiorentina mohla radovat z obratu, Pasqualeho nahrávka zastihla dobře připraveného Cerciho a ten se prosadil - 1:2.

Parma vsadila vše na jednu - ofenzivní - kartu a její snaha se vyplatila. Domácí si díky snaze a šikovnosti vynutili penaltu, kterou tři minuty před koncem zápasu bezpečně proměnil Sebastian Giovinco. Fiorentina je zatím dvanáctá, Parma o čtyři pozice za ní.

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele