35. kolo
29.04.2012 15:00 CET
0 : 4
(0:2)

Reportáž

Novara Calcio - Juventus FC 0:4

Juventus žádné překvapení nedopustil a také na půdě Novary řádil jako černá ruka. Stará dáma nasázela takřka jistě sestupujícímu nováčkovi čtyři branky a kráčí za titulem. V souběžně hraném utkání zvítězil i AC Milán a rozdíl mezi oběma velkokluby je nadále tříbodový ve prospěch Staré dámy.

Bianconeri se s předposledním týmem vůbec nepárali a do vedení šli už po čtvrthodině, kdy rozehrál standardní situaci Andrea Pirlo. Italský záložník posadil míč na hlavu Mirka Vučiniče a ten s pomocí břevna poprvé překonal brankáře Novary - 1:0 pro Juventus. Pirlo zásoboval své spoluhráče parádními centry jako za starých časů, po jeho dalším pasu střílel z voleje Giaccherini, ovšem mimo branku.

Na 2:0 zvyšovali hosté pět minut před koncem prvního poločasu. Giaccherini odvedl na kraji šestnáctky vynikající práci, odcentroval a Marco Borriello v nepříliš typické pozici dopravil míč hlavou do sítě.

Juventus tedy zadělal na tři body už v prvním poločase a ve druhém výsledek ještě vyšperkoval. Pirlo znovu krásně vyslal Giaccheriniho, ten ještě přihrál Borriellovi a u něj celá akce skončila. Aktivní Giaccherini následně připravil další branku, jeho střelu Fontana vyrazil, ale na dorážku Vidala už byl krátký - 3:0 pro Juventus.

Gianluigi Buffon musel v celém zápase výrazněji zasahovat pouze jednou. Stalo se tak po ráně Mazzariniho, kterou vyrazil a dorážející Rigoni naštěstí pro Juve přestřelil. S Novarou to vypadalo zle a v 64. minutě už by si nejradši všichni přáli, aby utkání skončilo. V tu chvíli totiž Juventus vstřelil už čtvrtou branku. Giaccheriniho ránu Fontana opět vyrazil a na dorážku Vučiniče byl znovu krátký - 4:0 pro Juventus.

Hosté měli další penzum obrovských šancí. Za zmínku stojí třeba Pirlova tyčka z přímého kopu. Zkrátka skóre mohlo být ještě vyšší, ale to Juventusu vůbec nevadí. Po další výhře má Stará dáma stále tříbodový náskok a míří za titulem.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net, onlajny.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
Pinturicchio

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 FORZA JUVE !!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele