31. kolo
07.04.2012 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Novara Calcio - Janov CFC 1:1

Janovskému FC prozatím změna kouče příliš nepomohla. Grifové nedokázali porazit předposledního nováčka Novaru a na jeho hřišti pouze remizovali 1:1, a to přestože po prvním poločase vedli. Brzké vedení Janova zařídil Palacio, ale ve druhém poločase srovnal Mascara. V závěru byla k vidění i červená karta, postaral se o ní domácí Caracciolo.

Hosté přicestovali do Novary s jasným cílem. Zvítězit a zadělat tak na co nejrychlejší záchranu. Bohužel pro ně se to ale nepovedlo, přestože začátek zápasu hostím vyšel přesně podle představ. Už v 7. minutě přihrál Moretti přesně Palaciovi a ten se v takovýchto situací zřídkakdy mýlí - 1:0 pro Janov. Za další osm minut zahrozili domácí, Caracciolo ale z úhlu nepropálil brankáře Freye. Janov to mohl okamžitě potrestat, to by ale musel Gilardino proměnit stoprocentní příležitost. Hosté po celé akci zahrávali jen rohový kop. Po půlhodině se odhodlal ke střele Gemiti a Frey musel s problémy zasahovat. Do konce poločasu se nic dalšího neudálo, Janov vedl po první pětačtyřicetiminutovce nad domácí Novarou 1:0.

Ale Novara byla ve druhém poločase zcela jiným týmem. Obrana Grifů čelila v úvodu druhého dějství nájezdům domácích s obtížemi, ale nakonec vedení udržela. Platilo to ale jen do 68. minuty, pak totiž vyrovnal na 1:1 Giuseppe Mascara. Vše započal Caracciolo, který nedokázal procpat míč za Freyova záda, povedlo se to až z voleje dorážejícímu Mascarovi - 1:1.

Za další tři minuty mohl Janov znovu vést, kdyby Palacio těsně nepřestřelil branku. V závěru utkání mohly brát všechny body obě strany, ale vstřelit vítěznou branku se nepovedlo ani jedné. V 90. minutě navíc uviděl červenou kartu domácí Caracciolo, když fauloval protihráče zákeřně zezadu. Vliv na utkání červená karta neměla, zápas skončil nerozhodně 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

ty kurzy sou super

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele