14. kolo
04.12.2011 15:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Juventus FC - AC Cesena 2:0

Na první místo Serie A se opět dostal Juventus. Ten zvládl domácí utkání s Cesenou a po výhře 2:0 má k dispozici dvoubodový náskok. Stará dáma se ale na vítězství hodně nadřela, koneckonců rozhodující branka padla až osmnáct minut před koncem.

Cesena se proti favoritovi dlouho držela a hned na začátku přežila dvě solidní šance Alessandra Matriho a Pepeho. Druhý jmenovaný nastřelil pouze boční síť. Hodně pozdvižení přinesl následující okamžik, kdy Rodriguéz fauloval Lichtsteinera a Juve se za to dožadovalo červené karty. Sudí ho ale nevyslyšel a ukázal pouze na rohový praporek. Hosté hráli v obraně velmi solidně, a tak to Stará dáma zkoušela z dálky, takto střílel Marchisio a Antonioli jeho pokus kryl. Svůj den neměl Alessandro Matri, ten po Marchisiově přihrávce spálil další velkou šanci a výsledek byl stále bezbrankový.

Každopádně Juventus tlačil čím dál více na pilu. Vučiniče skvělým zákrokem zneškodnil Antonioli a Bonucci hlavičkoval mimo.

Domácí pokračovali v zahazování šancí i ve druhém poločase. Antonioli opět podržel svůj tým, když se vytáhl proti střele Vučiniče a brankou neskončila ani Pepeho volej. Cesena nebyla směrem dopředu příliš aktivní, vůbec první vážnější střela přišla z její strany až v 65. minutě, ale branku nepřinesla.

Za to se dočkal Juventus. Marchisio si vyměnil míč s Vidalem a zakončil. Antonioli lovil míč ze sítě a Juventus vedl nad Cesenou 1:0. Pak se vše rozsypalo jako domeček z karet. Následoval faul Antonioliho na Giaccheriniho a mimo pokutového kopu i červená karta pro hostujícího brankáře. Záznam nakonec ukázal, že to bylo přísné rozhodnutí. Nicméně k penaltě se postavil Arturo Vidal a přesnou střelou pojistil vítězství domácích - 2:0 pro Juventus.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jasná 1 !!!! Tip 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Buffon-Lichtsteiner,Barzagli,Bonucci,Chiellini-Pepe,Vidal,Marchisio,Estigarribia-Matri,Vucinic.

lavka: Storari,De Ceglie,Pazienza,Giaccherini,Krasic,Del Piero,Quagliarella. FORZA JUVE !!!

MERDA CESENA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to souvisí s Juventus-Cesena? Ser to někam jinám

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 Vučinič-Muttu Juventus ztrácí

FORZA MILÁN !!!!!!!!!!!

Reagovat
-Pato-

kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu kolik hráčů Cesene chybí tak si to hodím na tiket.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanouškovská FB stránka o Juventusu! :)

http://www.facebook.com/#!/JuventusCZSK

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele