37. kolo
06.05.2012 15:00 CET
4 : 4
(2:2)

Reportáž

Osm gólů na La Favorita!

V Palermu jsme byli svědky mimořádně divokého zápasu mezi domácími a hosty z Verony. Ti nakonec pouze remizovali. Divák se ale nenudil, padlo totiž osm branek.

Palermo je zachráněno v Serii A, děkovat může trenéru Bertolu Muttimu. Ten tým dokázal nabudit a velká černá mračna, stahující se nad Palermem, rozehnal v pravý čas. Dalším mužem, který si zaslouží chválu fanoušků, je Fabrizio Miccoli. Kapitán a střelec domácích Rosanero táhne tým celou sezonu, dnes to stvrdil hattrickem.

Palermo mohlo jít do vedení už po chvíli, Miccoli se ale teprve zastřeloval. Jeho chvíle přišla až o pár minut později, když byl ve vápně faulován Migliaccio. Z následné penalty se Miccoli nemýlil a Sorrentino se mohl projít do sítě pro míč - 1:0. Druhý zásah přidal Miccoli v 19. minutě, když Migliaccio využil chyby v obraně soupeře a naservíroval Miccolimu další gól.

Chievo kontrovalo skrze Pellissierovu penaltu - ta přišla po ruce Pisana. V tu chvíli běžela 27. minuta. A už za tři minuty bylo srovnáno, protože se trefil Uribe a srovnal při svém ojedinělém startu na 2:2.

V Palermu se hrál otevřený duel a ještě do poločasu bylo před oběma brankami poměrně rušno, nicméně pátý gól padl až po změně stran. Zato hodně rychle. Už po 22 sekundách přihrával Uribe Lucianovi, jenž zblízka poslal Chievo poprvé v zápase do vedení. S Palermem to vypadalo ještě hůř v 71. minutě, kdy přidal svou druhou branku po Cruzadově přihrávce Pellissier a hosté vedli už 2:4, přestože v předchozích pěti zápasech nedokázalo skórovat ani jednou.

Na nepříznivý stav se nicméně nemohl dívat Fabrizio Miccoli, který ještě v 74. minutě vykřesal pro domácí naději. Svůj hattrick dokonal senzačním volejem. Sám Miccoli mohl přidat ještě čtvrtý gól, ale ten nakonec vstřelil někdo jiný - stoper Matias Silvestre, a to v 89. minutě. Divoká přestřelka na Stadio Renza Barbery tak skončila dělbou bodů.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele