7. kolo
15.10.2011 18:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Calcio Catania - Inter Milán 2:1

Inter Milán se nadále trápí a dnes pro změnu nestačil na Catanii, se kterou prohrál na její půdě 1:2, a to i přestože brzy vedl zásluhou Cambiassa. Sicilský celek ale ve druhém poločase srovnal a krátce na to celý výsledek otočil.

Pro Nerazzurri začalo utkání tím nejlepším možným způsobem, totiž vstřelenou brankou. Z pravé strany přesně odcentroval Maicon a sváteční střelec Esteban Cambiasso z voleje překonal Andujara - 0:1. Catania se ale zvučnějšího soupeře nebála, o pár minut později zkoušel překonat Castellazziho Izco, ale neuspěl. Domácí měli velkou šanci i po chybě Muntariho, nicméně obrana Interu si opět mohla vydechnout, Catania totiž další šanci zazdila. Nutno ještě říci, že hru ztěžoval vytrvalý déšť a pochopitelně i těžký terén.

Krátce po změně stran se podařilo Catanii vyrovnat, nádhernou branku vstřelil Almiron, kterému přihrál Bergessio. Brankář Castellazzi se při jeho zakončení ani nehnul - 1:1. To ale nebylo vše, uběhly sotva tři minuty a skóre se měnilo potřetí. Bergessio se zbavil ofsajdové pasti, ale v šanci ho fauloval Castellazzi a rozhodčí měl jasno - pokutový kop! Lodi penaltu proměnil a Catania překvapivě vedla 2:1.

Claudio Ranieri zareagoval na nepříznivý vývoj střídaním, do hry poslal Zarateho, ale ten se mu odvděčil pouze nasimulovaným pádem a žlutou kartou. Za chvíli Argentinec i zakončil, ale Andujar vytáhl pohotový zákrok.

V 82. minutě to mohlo být dokonce 3:1, jenže to by si musel Castellani vést lépe, do cesty se mu postavil Castellazzi. V závěru Inter přitlačil, ale výsledkem bylo jen nevýrazné zakončení Muntariho. Inter vyrovnat nestihl a na Catanii prohrál 1:2.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2, goly nevím

Reagovat
smazaný uživatel

:D

Reagovat
Devil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele