37. kolo
06.05.2012 15:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Atalanta BC - SS Lazio 0:2

Lazio po pěti zápasech bez výhry zabralo a i díky brance Libora Kozáka zvítězilo na půdě Atalanty 2:0. Biancocelesti se tak rázem vrátili do bojů o třetí příčku, momentálně ztrácejí na Udinese dva body. V utkání byla k vidění i červená karta, obdržel jí Stendardo.

Jako první mohla otevřít skóre domácí Atalanta, Denis se dostal k odraženému míči, ale nedokázal překonat brankáře Bizzarriho. Lazio se ozvalo až ve 27. minutě, Gonzalezova prudká rána orazítkovala břevno. Za chvíli zase pálil Mauri a skvělý zákrok předvedl gólman Frezzolini. Ještě v prvním poločase se Lazio dočkalo vedení, Libor Kozák vybojoval míč po chybné rozehrávce a vstřelil první branku zápasu. Lazio vedlo v Bergamu 1:0.

Nerazzurri se snažili ještě v závěru prvního poločasu a zejména na začátku toho druhého vyrovnat, ale to se jim nepovedlo. Bonaventura předvedl famózní sólo, ale ke koncovce se nakonec nedostal. Lazio si výsledek v pohodě hlídalo a v 81. minutě ho přiblížilo k vítězství vyloučení domácího Stendarda, mimochodem bývalého hráče Lazia.

Výsledek 1:0 platil až do nastaveného času. Poté se trefil Lorik Cana a bylo definitivně po zápase. Oslabená Atalanta neměla na jakoukoliv korekci výsledku nárok a doma římskému Laziu podlehla 0:2. Biancocelesti poskočili na čtvrtou příčku před Neapol, ale až za třetí Udinese.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
cetto

Liborovi se nedařilo, dostal červenou, ale i přes to přese všechno mu dali další šanci a to i ve chvíli, kdy bojují o poháry je vidět, že jeho pozice v Laziu je poměrně silná, nicméně i tak by měl po sezoně odejít někam, kde bude hrát v základu pravidelně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele