1. kolo
21.12.2011 20:45 CET
4 : 1
(3:1)

Reportáž

Atalanta BC - AC Cesena 4:1

Atalanta doma přejela Cesenu 4:1 a nejenže přerušila pětizápasovou sérii remíz, ale výrazně si polepšila v tabulce a učinila další krok v cestě za záchranou. Zápas přitom nezačal dobře, Nerazzurri celkem rychle inkasovali ale třemi brankami do poločasu výsledek otočili a po změně stran dali výsledku konečnou podobu.

Cesena, která se v posledních zápasech hodně zlepšila, se ujala na Atleti Azzurri D’Italia vedení už ve dvanácté minutě. Candreva předvedl magický moment a krásnou brankou překvapil brankáře Consiglih. Hned za pět minut ale bylo srovnáno. Rodriguez fauloval ve vápně Marilunga a rozhodčí nařídil pokutový kop. Argentinec German Denis si s penaltou v pohodě poradil a srovnal tedy na 1:1. Neuvěřitelnou dvacetiminutovku završila Atalanta druhým gólem a celkově třetím v celém zápase. Dlouhý pas Manfrediniho si dokázal zpracovat Marilungo a reprezentant jedenadvacítek posléze i přesně zakončil - 2:1.

Atalanta završila obrat a ještě do konce prvního poločasu si výsledek pojistila třetí brankou. Ještě předtím odmítl vyrovnání Mutu, když selhal ve své šanci, v posledních sekundách prvního poločasu překonal ofsajdovou past Peluso, který ještě akci vyšperkoval přihrávkou na Marilunga - 3:1 pro Atalantu. Pro talentovaného Marilunga to byla druhá branka v zápase.

Po změně stran už se tak ofenzivní utkání nehrálo, přesto se diváci ještě jedné branky dočkali. Čtvrthodiny před koncem si pohrál s obranou Peluso a brankář Francesco Antonioli počtvrté v zápase inkasoval. Atalanta vyhrála 4:1, prodloužila svojí neporazitelnost a v tabulce se posunula na jedenácté místo.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele