37. kolo
06.05.2012 12:30 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

AC Siena - Parma FC 0:2

Severoitalská Parma prodloužila svojí sérii bez ztráty bodu už na šest utkání v řadě. Svěřenci trenéra Roberta Donadoniho tentokrát porazili Sienu na jejím hřišti 2:0 a stále živí naděje na Evropskou ligu.

V prvním poločase se nehrál příliš atraktivní fotbal. Obě strany si nedokázaly vytvořit moc šancí a diváci, kteří si našli cestu na Stadion Franchi, mohli být po právu nespokojení. Změnu nepřinesl ani začátek druhého poločasu. Stadion Artemia Franchiho čekal na úvodní branku až do 67. minuty a kdo jiný se mohl za hosty prosadit, než Sebastian Giovinco. Italský záložník využil chybné rozehrávky a nekompromisní povedenou střelou do šibenice zajistil Parmě vedení 1:0.

Vzhledem k průběhu utkání bylo vůbec s podivem, že jeden z týmů vstřelil branku. Opravdu se nehrál dobrý fotbal.

Každopádně průběžný výsledek 1:0 pro Parmu nutil Sienu do ofenzívy. Obrana Gialloblu ale byla dobře zformovaná a Sienu za celý zápas do žádné větší šance nepustila.

Ve třetí minutě nastavení Siena opět chybovala, toho využil Sergio Floccari, zbavil se gólmana Pegola a do prázdné branky zakončil. Siena tak doma prohrála 0:2, ale vzhledem k tomu, že už je dávno zachráněna, jí to nemusí tolik mrzet. Na druhé straně Parma prodloužila sérii beze ztráty bodu už na šest zápasů v řadě a stále se může probojovat do evropských pohárů.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Díval jsem se na domácí zápasy Parmy a kdyby zbytečně neztráceli proti slabším týmům mohli teď bojovat o poháry!Mají neskutečnou formu!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele