36. kolo
02.05.2012 20:45 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

AC Cesena - Udinese Calcio 0:1

Cesena prohrála s Udinese, tomu vystřelil tři body už krátce po začátku Diego Fabbrini. Udinese tak stále může pomýšlet na Ligu mistrů. Neapol má totiž shodný počet bodů, takže sen o účasti v milionářské soutěži vůbec není nemožný.

Emiliano Badu a Damiano Ferronetti byli stále mimo hru, do základní jedenáctky naopak vtrhl Diego Fabbrini po boku Antonia Di Nataleho. I když je Cesena více než ohrožena sestupem, poslední souboje s velkými týmy ukazuje, že se rozhodně nevzdává bez boje.

Mario Alberto Santana nemohl nastoupit kvůli kartám, zranění nepustilo na hřiště Dana Pudila, Del Nera, Martinéze a Colucciho.

Pouhé tři minuty museli fanoušci čekat na první branku utkání. Svým prvním ligovým gólem se blýskl mladíček Fabbrini. Pasqualeho přímý kop se dostal až k mladému střelci a ten mí po Danilově přiťuknutí dostal do brány. Opakované záznamy ale ukázaly, že Danilo se nacházel v ofsajdu. Nicméně, rozhodčí branku uznali a Udinese vedlo.

Maurizio Domizzi nejspíš dost vylekal všechny své spoluhráče, když ve vápně hloupě zastavoval Adriana Mutua a ten se skácel k zemi. Rozhodčí neváhal a nařídil pokutový kop. Ten ale rumunský útočník neproměnil a stav byl stále stejný!

Udinese mohlo vstřelit i druhý, pojišťující gól. Kwadwo Asamoah napálil míč pod břevno a ten se celým objemem dostal až za brankovou čáru, nicméně pomezní rozhodčí viděl situaci jinak a branku neuznal.

A protože se Udinese spokojilo s jednobrankovým vedením a Cesena nedokázala ohrozit Samira Handanoviče, rozešly se oba týmy za stavu 1:0 a třemi body pro Udinese. To může dál snít o Lize mistrů.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 pojdme Ceseno!

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele