2. kolo
10.09.2011 20:45 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

AC Cesena - SSC Neapol 1:3

První a hned povedený zápas má za sebou jeden z adeptů na nejlepší umístění, Neapol, která v pohodě přehrála domácí Cesenu v poměru 3:1. Všichni hráči Ceseny, včetně Marka Parola, věděli, že pokud mají porazit Neapol, potřebují na hřišti perfektní výkon. Proti byl ale Hugo Campagnaro, neapolský hrdina dnešního duelu.

Ačkoli stoper, právě Campagnaro se totiž nejvíc zasloužil o cennou venkovní výhru. Ale začněme od začátku. Lepší vstup do utkání si ani trenér Walter Mazzari snad nemohl přát. Hosté z Neapole měli skvělý start do utkání, soupeře hned od začátku přikovali k jejich vápnu a tato snaha nezůstala bez kladné odezvy - ve třetí minutě právě Campagnaro dlouhým autem našel nikým nehlídaného Ezequiela Lavezziho a ten střelou pod brankářem Ravagliou poslal svůj tým do vedení. Nicméně, ani Cesena se nechtěla vzdát a okamžitě přispěchala s odpovědí - letní posila Guana srovnal po Ederově nahrávce na 1:1. Brankář De Sanctis si na míč sice sáhnul, ale v cestě za svá záda mu už zabránit nedokázal.

Byl to opět Lavezzi, který mohl vrátit vedení hostujícím ‚Partenopei‘, nicméně v dobré střelecké pozici minul. Krátce před poločasem mohla jít do vedení také Cesena, ale Antonio Candreva trefil jen náruč brankáře De Sanctise. Do šaten se obě mužstva rozešla se stejným počtem gólů na kontě.

Druhý poločas začal opět lépe pro Neapol, domácí Benalouane viděl svou druhou žlutou kartu a poslal svůj tým do početní nevýhody. Toho chtěli neapolští přirozeně využít. Za asistence Marka Hamšíka se to podařilo až v 67. minutě, kdy se prosadil stoper Campagnaro. Pět minut před koncem mohl svůj první gól přidat Goran Panděv, posila z Interu Milán, ale minul téměř odkrytou branku. Co neproměnil Panděv, proměnil Hamšík. Tři minuty po Panděvovi, špatně hlídaný von Bergenem, upravil na konečných 3:1 pro hostující Neapol.

Rychlé tempo na závěr, kombinanční hra a dobrý výsledek, to vše hraje do karet týmu, který se ve středu postaví v premiérovém utkání Ligy mistrů Manchesteru City.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ebola SVK

Napolitáni

Reagovat
smazaný uživatel

na margo autora reportáže - čas je naozaj veľmi relatívny. Posúďte sami: "...ve třetí minutě právě Campagnaro dlouhým autem našel nikým nehlídaného Ezequiela Lavezziho a ten střelou pod brankářem Ravagliou poslal svůj tým do vedení. Nicméně, ani Cesena se nechtěla vzdát a okamžitě přispěchala s odpovědí..." - Cessena okamžite (po 23 minútach) vyrovnala! ...Relativita času bude čitateľom ešte zrejmejšia, keď si prečítajú autorovu reportáž zo zápasu AS Rím - Cagliari Calcio, kde naopak AS musel dlho čakať (celú minútu) na svoj gól (po druhom inkasovanom góle).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele