29. kolo
25.03.2012 15:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

AC Cesena - Parma FC 2:2

Ceseně se letošní sezona mezi nejlepšími celky Itálie nedaří, dnešní zápas ale víceméně zvládla. Obrala o body silnou Parmu a remizovala s Ducali 2:2.

Sergio Floccari poprvé úřadoval před poločasem a naznačil možnosti současné Parmy, jeho nadšení ale zchladily dva zásahy hostí. Nejprve vyrovnal Mario Alberto Santana, do vedení poslal domácí ve druhém poločase Simone Del Nero. Po hodině hry se prosadil hostující Gabriel Paletta a srovnal na konečný remízový stav.

Parma sice nehraje špatný fotbal, spoléhá na dravé mládí v podobě Okaky, Giovinca nebo Marigy s Biabianym. Výsledky ale nejsou nejlepší a zatím ani Roberto Donadoni nedokázal zcela zachránit slavný celek. Současné sedmnácté místo rozhodně není ideálním scénářem.

V první šanci zápasu se objevil Sergio Floccari, jehož rána ale narazila přes letícího Antonioliho do tyče. Parmu mohl rozradostnit Alessandro Lucarelli, který šikovně nastavil hlavu do Giovincova centru, ale mířil nakonec mimo.

Pět minut před poločasovou přestávkou byli hosté za svou aktivitu odměněni, když Sebastian Giovinco našel v pokutovém území útočníka Floccariho, který už si se zbytkem akce poradil a změnil ukazatel skóre ve prospěch hostí.

Nástup do druhého poločasu měli ale impozantní domácí hráči. Pudilův tým se dostal až k zakončení, které se povedlo náramně - Parma neodvrátila rohový kop, míč se dostal ke zkušenému Santanovi a ten ho napálil za Miranteho záda.

Po pouhých sedmi minutách se mohli domácí znovu radovat, tentokrát se prosadil Simone Del Nero - 2:1 a obrat ve hře!

Radost Ceseny ale neměla dlouhého trvání, Biabiany našel v pokutovém území Gabriela Palettu, který překonal Antonioliho a stanovil konečný výsledek. Ten znamená, že Cesena musí v devíti zápasech posbírat minimálně čtrnáct bodů k tomu, aby měla alespoň teoretickou šanci na záchranu.

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele