9. kolo
26.10.2011 20:45 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

AC Cesena - Cagliari Calcio 1:1

Fotbalisté Ceseny byli doposud bez jediného vítězství a na tříbodový zisk si budou muset i nadále počkat. Dnes totiž opět neuspěli a před domácím publikem jen remizovali 1:1 s Cagliari. Diváci na stadionu Dina Manuzziho viděli branky jen z pokutových kopů.

Zápas byl hodně zvláštní pro hostujícího trenéra Ficcadentiho, jenž ještě v minulé sezoně Cesenu vedl. Koneckonců i pro Marca Giampaola byl zápas hodně zajímavý, spekuluje se totiž o jeho odvolání a tak potřeboval aby jeho svěřenci proti Cagliari uspěli.

Cesena ale do utkání nevstoupila dobře, už po dvaceti minutách musela čelit pokutovému kopu. Martinez zahrál po Cossuově přihrávce rukou a rozhodčí neváhal. K penaltě se postavil Nené a Antonioli byl bez šance - 0:1. Domácí se ještě do poločasu dočkali vyrovnání a opět za to mohlo hraní rukou v pokutovém území, i když na rozdíl od prvního okamžiku poněkud sporné. Canini si totiž pouze kryl obličej po Ederově střele, ale rozhodčí to posoudil jako přestupek proti pravidlům. Penalta tedy byla na světě, exekutorské role se chtěl ujmout Ghezzal ale trenér Giampaolo z lavičky střelce pozměnil. K penaltě se nakonec postavil Candreva a nezklamal - 1:1.

Po změně stran se už příliš atraktivní fotbal nehrál. Cesena nakonec mohla vyhrát ale Ederovo sólo utnul až brankář Agazzi. Oba celky se tak rozešly smírně 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele