7. kolo
16.10.2011 12:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AC Cesena - ACF Fiorentina 0:0

Cesena i přes čtvrthodinové oslabení remizovala s Fiorentinou 0:0. Zápas byl sice plný šancí, ale branka zkrátka nepadla. Smutným hrdinou se stal Adrian Mutu, neboť to byl právě on, kdo obdržel čtvrthodiny před koncem červenou kartu.

První šanci zápasu měla Viola, konkrétně Stevan Jovetič, jehož volný přímý kop skončil pouze rohovým kopem. Za chvíli se dostal do dobré pozice Santiago Silva ale Antonioli vytáhl pohotový zákrok. Vůbec nejblíže k prvnímu gólu byly Fialky v 17. minutě, ale Gamberini naložil s tutovkou prahbídně.

Cesena nebyla vyloženě pasivní, také měla šance. Například pokus Guany vyrazil Boruc se štěstím na břevno! Boruc předvedl další těžký zákrok proti Ceccarellimu. Domácí si dělali naděje i na pokutový kop, Natali zahrál ve vápně rukou, ovšem nebylo to chtěné a rozhodčí rozhodl ve prospěch Fiorentiny dobře. Poslední minuty prvního poločasu patřili Viole, nicméně Antonioli prokázal své kvality jedničky Ceseny a za svá záda nic nepropustil.

Nerozhodný stav platil i po druhém poločasu, Jovetič v šanci selhal a brankou neskončila ani první šance Adriana Mutua proti svému bývalému celku. Diváci v ochozech Dina Manuzziho se rozhodně nenudili, hrál se dobrý fotbal, avšak jediné co k tomu chybělo byly branky. Hodně nebezpečný byl zejména Jovetič, Černohorec měl spousty dalších šanci ale dnes zkrátka neměl svůj den. Nedařilo se ani Mutuovi, ten se sice dokázal zbavit Behramiho ale opět nedokázal trefit branku.

Rumunskému útočníkovi se utkání celkově nepovedlo a svůj výkon nakonec korunoval vyloučením. Za faul na Cassaniho ho rozhodčí ocenil rovnou červenou kartou a Cesena hrála do konce zápasu v početní nevýhodě. Fiorentina měla v závěru více ze hry ale přesilovku zužitkovat nedokázala.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele