4. kolo
22.09.2010 20:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

US Lecce - Parma FC 1:1

Body se dělily také na stadionu Via Del Mare. Domácí Lecce totiž remizovalo 1:1 s Parmou a v tabulce mu patří šestnácté místo, Parma má o bod víc a je desátá. Mezi střelce utkání se na jedné straně zapsal Jeda, na druhé pak kanonýr Crespo.

Zápas odstartoval nepříjemným pokusem Grossmuller, ale Parma se ubránila a v zápětí přešla do ofenzívy. Obránce Zaccardo měl dokonce ještě lepší pozici a brankář Rosati musel ukázat své umění. Ve 30. minutě se odehrál první první klíčový okamžik utkání, Alessandro Lucarelli fauloval Piattiho a nařízenou penaltu v pohodě proměnil Jeda - 1:0 pro Lecce. Ještě před tím, než byla penalta odpískána, mohl Jeda vstřelit gól ze hry, na poslední chvíli ho však zneutralizoval Massimo Paci. Parma mohla odpovědět prostřednictvím lišáckého lobu v podání Marquese, ten ale v síti neskončil.

Po změně stran opustil v dresu Parmy hrací plochu Sebastian Giovinco a na plac přišel bulharský útočník Valerij Božinov. Parma byla lepší a hnala se za vyrovnáním, Candrevův pokus vyrazil brankář Rosati na rohový kop a na druhé straně Mirante zasáhl proti Di Michelemu, který dostal od Giacomazziho skvostnou přihrávku.

V 69. minutě se hosté přeci jenom dočkali. Angelo parádně jedním dotekem prodloužil balón na Hernana Crespa a zkušený Argentinec vyrovnal na 1:1. V závěru se neujala hlavička domácího Giuliatto a Gialoblu si odvážejí ze stadionu Via Del Mare bod za remízu 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

plichta 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele