2. kolo
12.09.2010 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

US Lecce - ACF Fiorentina 1:0

Výsledek duelu v Lecce se může zdát překvapivý, jenže Fiorentina, která v úvodu rychle inkasovala, nedokázala vůbec nijak odpovědět, v útoku byla zcela bezzubá. Musíme však připomenout, že branka Pera Kroldrupa byla neuznána chybně.

Fialky začaly jak nejhůře mohly. V osmé minutě totiž udělal obrovskou hrubku Riccardo Montolivo, jenž se snažil odvrátit trestný kop soupeře, ale propadl a David Di Michele jednoduše doklepl do branky. Po D'Agostinově trestném kopu hodlal odpovědět Kroldrup, ale hlavička příliš problémů nenadělala. Fiorentině se směrem dopředu vůbec nedařilo. Zmínit můžeme jen akci Alberta Gilardina ze 34. minuty, když se zbavil dvou obránců, ale do zakončení se nedostal, protože mu míč mu uzmul Rosati. Do šanci pak posílal D'Agostino i Cerciho, ale ten ve skluzu na zadní tyči nedokázal míč dobře usměrnit.

V 58. minutě si hosté mysleli, že vyrovnali, když se hlavičkou přesně trefil Kroldrup, jenže asistent sudího měl zdvihnutý praporek. Opakovaný záběr však ukázal, že několik hráčů Fiorentiny se z ofsajdového postavení vracelo, ale Kroldrup v něm nebyl. Na hřiště se dostal Adem Ljajič a měl hned dobrou příležitost, ale jeho hlavička neuspěla. Velká šance na vyrovnání se pro Violu naskytla po průniku Pasquala, jenže na jeho centr nedosáhl ani Gilardino, ani Cerci. A když ani Ljajič v nastaveném čase gól nedal a trefil jen břevno, mohlo Lecce slavit výhru 1:0.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
cresposuper

0-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele