21. kolo
23.01.2011 12:30 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Udinese Calcio - Inter Milán 3:1

Fotbalisté Udinese zvou ukázali svojí ofenzivní sílu, tentokrát to naplno pocítil mistrovský Inter, který na stadionu Friulli prohrál 1:3. Jde tak o vůbec první porážku Interu pod vedením brazilského trenéra Leonarda.

Utkání přitom začalo lépe pro hostující Nerazzurri. Stankovič převzal míč od Motty a vstřelil první branku zápasu - 1:0 pro Inter Milán. Ve 21. minutě srovnalo Udinese krok. Zapata uvnitř pokutového území krásně vystřelil a Castellazzi lovil míč ze sítě - 1:1. Za další čtyři minuty Udinese výsledek otočilo, Antonio Di Natale předvedl parádní kopací techniku, proti jeho přímému kopu byl Castellazzi naprosto bezmocný - 2:1 pro Udinese. Stejným výsledkem skončil i první poločas.

Úvod do druhého poločasu vyšel lépe domácím. Antonio Di Natale byl hned ve dvou dobrých šancí, nejprve pálil z voleje těsně vedle, poté nedosáhl na pas Armera. Mezitím ještě z přímého kopu olízl břevno Domizzi. Inter si koledoval a v 69. minutě byl "odměněn", odvrácený míč poslal zpět do pokutového území hlavou Asamoah a Domizzi ho těsně před Castellazzim dopravil do sítě - 3:1 pro Udinese.

Skóre mohlo být ve prospěch Udinese mnohem výraznější, ale Castellazzi soupeře vychytal hned ve třech gólovkách. Inter se na závěrečný tlak nezmohl, nevypracoval si žádnou příležitost a po zásluze prohrál 1:3.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Inter do toho!!!

Reagovat
smazaný uživatel

inter jede ! =) když už tak aspon remizu daj

Reagovat
Tomtaf

4:5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1 2

Reagovat
Veselac

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 INTER !!

Reagovat
smazaný uživatel

Co řikáte na web o Interu. I s live záapsem právě teď http://fcintermilan.webnode.cz/inter-v-tv/

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele