26. kolo
20.02.2011 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Udinese bez Sancheze jen remizoval s Brescií

Udinese si bez Alexise Sancheze nedokázalo poradit s Brescií a doma s ní jen remizovalo. Bezgólový výsledek znamená, že Udinese po prohře Juventusu nadále drží pátou pozici, Brescia zůstává v pásmu sestupu.

Bez gólů se hrát nemuselo. Už ve 12. minutě měli Bianconeri hodně slušnou příležitost k otevření skóre. Nejprve Arcari skvělým zákrokem vychytal z voleje pálícího Denise. Domácí útočník, který nastoupil za vykartovaného Sancheze, následně z další střely nastřelil břevno a Domizzi zakončil akci střelou nad bránu. Cristian Zapata neúmyslně zašlápl zápěstí Caracciala, který byl nakonec s velkou bandáží schopen pokračovat. Po půlhodině hry se ozvala i Brescia, Caracciolo se ocitl ve vápně sám před brankářem, ale zkušený záložník neuspěl. Di Nataleho volej na druhé straně byl sražen Zebinou, Diamanti zase trefil boční síť. Poté se znovu snažil Di Natale, ale skvěle si svůj zákrok načasoval Zoboli a šanci Udinese zmařil.

Po přestávce měl po Islově centru dobrou příležitost Denis, ale znovu zklamal. Diamanti na druhé straně hledal Caracciola, ale do centru se položil Handanovič. Po hodině hry to vypadalo, že budou domácí blízko brance, když sudí Bergonzi nařídil pokutový kop, ale vzápětí vše s omluvou odvolal, protože Bega míč nezasáhl rukou, nýbrž obličejem. Zebrette chtěli penaltu ještě po zákroku Zambelliho, který na brankové čáře zasahoval proti střele Di Nataleho, ale ani tentokrát se "desítka" nekopala. Opakovaný záběr toho příliš nerozklíčoval, ale důležité je, že zápas skončil remízou 0:0.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
Tomtaf

0:1

Reagovat
PePiG7

2-0 2xDiNatale

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele