15. kolo
05.12.2010 15:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

UC Sampdoria - AS Bari 3:0

Sampdoria si bez problémů poradila s posledním Bari 3:0 a alespoň částečně napravila vyřazení z Evropské ligy. I tentokrát se střelecky prosadil Giampaolo Pazzini, na jeho trefu zareagoval ve druhém poločase hned dvakrát Guberti. Bari už v prvním poločase přišlo o vyloučeného Rossiho.

Domácí Blucerchiatti začali dle očekávání náporem. Fernando Tissone se namotal do první gólovky a vzápětí Palombo z voleje napálil jen obránce Masiella. Doria se dočkala zasloužené odměny po čtvrthodině hry. V 17. minutě došlo ke klíčovému okamžiku celého utkání, přihrávku Fabrizia Cacciatoreho zasáhl rukou nešťastný Rossi a rozhodčí nařídil pokutový kop. S penaltou pak neměl žádné problémy Pazzini a Sampdoria vedla 1:0. Pro Pazziniho to byla již šestá trefa z posledních sedmi zápasů.

Brzy mohlo být vedení Sampdorie vyšší, ale Guido Marilungo svojí tutovku neproměnil. Bari bylo neškodné a od 32. minuty muselo hrát o deseti mužích. Rossi, kvůli kterému se pískala penalta, obdržel druhou žlutou kartu a byl vyloučen. Rossi ale nebyl jediným hráčem, který byl potrestán, vyloučen na tribunu byl rovněž kouč Bari Giampiero Ventura.

Sampdoria pokračovala v náporu, koneckonců zápas měla skvěle rozehraný. Gubertiho přihrávka mohla napáchat mnoho škody, obránce Belmonte si po ní málem vstřelil vlastní gól, vše z pohledu Bari zachránil brankář Gillet. Bylo pouze otázkou času, kdy Bari podruhé inkasuje. Nakonec se tak stalo v 56. a 61. minutě, pokaždé z kopačky Gubertiho.

V první momentě se Guberti prosadil pravačkou á la Del Piero, branku však proti svému bývalému celku neslavil. Ve druhém momentě měl poměrně štěstí, nicméně branka se počítá. Sampdoria mohla ještě zvýšit, Marilungo měl další skvělou příležitost, ale stejně jako v prvním poločase nedal.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2 2

Reagovat
smazaný uživatel

Sampdoria 3x doma remizovala..proto TIP 1 jak víno

Reagovat
vanGomm

Naprostý souhlas s kostou.Navíc Sampdotia hraje podruhé doma a tu remízu si už odbyla s AC Milan a ten je určitě lepší než Bari.Takže to bude s největší pravděpodobností za 1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele