19. kolo
09.01.2011 20:45 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

SSC Neapol - Juventus FC 3:0

Další pořádnou lekci utrpěl Juventus Turín. Ve šlágru kola nestačil na Neapol, která Starou dámu sestřelila díky hattricku Edinsona Cavaniho 3:0. Uruguayský útočník se trefil pokaždé hlavou. Neapol už ztrácí na vedoucí Milán jenom čtyři body.

Edinson Cavani odstartoval skvělý večer ve 20. minutě, kdy si poprvé naskočil na Maggiův přesný centr - 1:0 pro Neapol. Domácí se ale nemuseli radovat dlouho, nová tvář v dresu Juve Luca Toni se taktéž pověsila do vzduchu a skórovala. Ovšem branka nebyla uznána za údajný Toniho faul, který však nebyl. Za tři minuty od tohoto okamžiku bylo zase veselo, jako přes kopírák, tentokrát centroval Dossena a Cavani zvýšil na 2:0 pro Neapol. Stejným výsledkem skončil první poločas.

I ve druhém poločase se bylo na co dívat, tedy zejména v jeho úvodu. Toni dvakrát hlavičkoval, jednou vedle, podruhé do dobře postaveného Morgana De Sanctise. Stejně jako v prvním poločase přišel okamžitý trest, a opět to byla prakticky stejná akce - zprava centroval Marek Hamšík a Cavani, byť tentokrát neskákal do vzduchu, se zapsal mezi střelce potřetí, čímž zkompletoval hattrick. Stejně jako v předchozích dvou případech se trefil hlavou.

Stadion San Nicola se v průběhu utkání změnil pro Juventus v pořádné peklo. K vidění byly i dýmovnice. Edinson Cavani měl před svým střídáním ještě jednu šanci, i když, kdyby Lavezzi zakončoval sám, udělal by lépe. Zlomený Juventus už nedokázal tříbrankové manko stáhnout, vlastně nedal ani branku a prohrál ve šlágru kola jednoznačně 3:0.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (17)

Přidat komentář
Tomtaf

4:1

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na tento zapas bych fakt nesazel, prilis mnoho faktoru.. Ale srdce veli za 02!

Reagovat
smazaný uživatel

vy kokoti zajebaný dva mistři světa z německa vy asi neumíte počítat nebo ste uplný vyjebanci kdo dawal rozhodující penaltu celyho toho ms? grosso vy debilové je vidět že víte píču

Reagovat
smazaný uživatel

bože ty si šašo..

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi hrdina z diskusniho fora

Reagovat
smazaný uživatel

seš blb

Reagovat
smazaný uživatel

Kto? My? Ja viem ze gol dal Grosso.Tak sa tu nevychvaluj.Hej? Tak potom na ktorom štadióne hrali pocas majstrovstiev dveta Spanelsko vs Chile ?

Reagovat
smazaný uživatel

a ty a twuj fotr ste buzeranti

Reagovat
smazaný uživatel

Co s tebou je? Nekdo vydlabl kousek mozku?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty víš jak to všem nandat..

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem (naštěstí) neviděl, ale výsledek tragický. Poslední 2 zápasy 1:7

Reagovat
Airus

Souhlas... musíme doufat že se Juve zase postaví na nohy. Ale bari snad pošleme domů s brekem

Reagovat
smazaný uživatel

KUrva ať přivede nějáké pořádné obránce. Takové díry to svět pohledal. Kdo se na to má dívat !!!!!

Reagovat
Airus

to hrála obrana tak špatně? (zápas jsem neviděl)

Reagovat
smazaný uživatel

Buď rád žes to neviděl. Moje srdce hodně plakalo nad tou bídou. A obrana za dva poslední zápasy opravdu žalostná ale to je dlouhodobější problém ne jen ty dva zápasy. Podívej se na EL na zápas s poznaní doma. A takových zápasů bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Grygera byl u dvou golu (jeden rozhodne jeho, druhej nevim, mozna taky), Traore u jednoho.. Ale celkove byla pakarna, ze Cavaniho branili krajni obranci. To ma byt prace pro Chielliniho a kraje at se staraj o blokovani centru. Vicemene o tom byl celej zapas. Povedl se jim centr a Cavani nezavhal. Juve ani ten centr vetsinou nevyslalo, takze Toni s Amaurim, i kdyz bojovali, byli jak namalovani.

Chybel Melo a krajni obranci. Delneri do toho sel po hlave-ofenzivne, coz se nevyplatilo..

Bude lip

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele